Paul Ipate a scos cuțitele la vecinul său. Cătălina Grama relatează întreaga întâmplare: „S-a dus dincolo, a amenințat hoțul”
Data publicării:
Cătălina Grama, invitată în emisiunea „Săriți de pe fix”, realizată de Cabral, a relatat o poveste amuzantă cu soțul său, Paul Ipate.

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, și Paul Ipate trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, mai ales după ce s-au căsătorit la începutul lunii august. Ei au făcut marele pas după ma mulți ani de relație, cununia civilă fiind în Italia. Doar ceremonia religioasă a avut loc în România.

Vezi și: Motivul pentru care Cătălina Grama a avut cinci rochii de mireasă la nuntă: „A fost bestial, a fost ca într-un film”

Jojo s-a făcut repede plăcută publicului, iar relația cu Paul Ipate o face să fie mai fericită ca niciodată. Ea este actriță și în prezent joacă în Clanul, iar întâmplarea de care a avut parte cu soțul ei a făcut-o să împărtășească cu toată lumea experiența amuzantă.

Fiind prezentă în emisiunea lui Cabral, „Săriți de pe fix”, ea a povestit cum Paul s-a trezit brusc din somn și era să se năpustească cu două cuțite asupra vecinului lor.

„Acasă, când vă vedeți, el e sărit de pe fix sau e om normal? Ultima povestire pe care mi-a zis-o de la voi, de acasă, a fost că a stat în chiloți, afară, trei ore jumătate”, îi spune Cabral, notează Viva.

Vezi și: Cătălina Grama, sfaturi pentru persoanele trecute de 40 de ani. Cum vede Jojo viața, după câteva luni de la nuntă

Observând aluzia, actrița continuă și relatează momentele în care Paul Ipate credea că niște hoți se inflitraseră în casa lor:

„Chiloții sunt nimic, stai să vezi când iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari. La două dimineața se trezește și aude hoții! Ia două cuțite de bucătărie și zice: „Cătălina, pregătește-te! Hai!'. Iese în curte, sare gardul. S-a întâmplat! Jur! S-a dus dincolo, a amenințat hoțul și hoțul era vecinul nostru de vis a vis', a povestit aceasta.

În urmă cu mai multe săptămâni, cei doi își uniseră destinele, așa că, actrița, în semn de apreciere pentru urmăritorii săi, a transmis următorul mesaj:

„Dumnezeu ne-a unit ieri în cea mai frumoasă zi! Ne simțim binecuvântați pentru că i-am avut alături pe cei mai dragi și iubiți prieteni și familia noastră. Visul unei nopți de vara’ a fost tematică nunții noastre care a devenit realitate datorită creativității lui Dhaniel Nora. Daniel a gândit întreg conceptul nunții și a creat o pădure magică. Am purtat două rochii pe care le ador, iar Paul a îmbrăcat o ținută de la prietenă noastră Adina Buzatu. (…) A fost un vis frumos pentru noi și totul s-a petrecut într-o atmosfera foarte relaxată. La un moment dat pe seară ne-au vizitat și câteva căprioare că într-o adevărată poveste. Te iubesc soțul meu minunat, Paul Ipate’, a transmis actrița, în mediul online.

Cu o altă ocazie, deoarece își ține la curent fanii cu toate noutățile din viața ei, artista a explicat de ce au avut petrecerea într-un hambar, în pădure și nu a ales o locație extravagantă.

„Ne-am dorit o petrecere simplă, în pădure, alături de familia și prietenii noștri de o viață. Mi-am dorit să facem nuntă la Ceahlău, însă era dificil să îi aducem pe toți la 7 ore de București. Așa că am ales un hambar în pădure lângă oraș care să îmi amintească de copilăria mea.
Toți prietenii noștri de mai jos au pus mult suflet pentru că visul nostru de vara să se întâmple. Fiecare detaliu și surpriză pe care ne-au făcut-o ne-au depășit așteptările. Va mulțumim și va iubim că ați făcut parte din povestea noastră! Amintirile noastre există mai ales datorită vouă! @paulipate și eu am fost extrem de emoționați și ne-am simțit iubiți și răsfățați în fiecare secundă. Rămâneți în sufletele noastre pentru totdeauna!”, a scris vedetă pe Instagram. 

Vezi și: Cabral, mărturisiri sfâșietoare despre tatăl său: "A plecat când aveam eu două săptămâni”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Cabral  catalina grama  jojo  paul ipate  sariit de pe fix 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel