„Paul Ipate și Cosmin Seleși sunt niște țațe, și pe tine te bârfesc.” Cine l-a avertizat în direct pe Cătălin Măruță
Data actualizării:
Data publicării:
Lucian Ghimiși a făcut mai multe declarații neașteptate, în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, pe Pro TV.

Lucian Ghimiși a fost invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV, acolo unde a acceptat provocarea sosurilor picante. Astfel, actorul a fost nevoit să răspundă la mai multe întrebări ce-i vizau viața personală, pentru că, în caz contrar, era nevoit să mănânce iute. Astfel, extrem de transparent, acesta a făcut mai multe confesiuni neașteptate, printre care a dezvăluit și cine sunt oamenii din showbiz care crede că-l bârfesc, chiar dacă aparent arată altă imagine.

„Numește două vedete din showbiz-ul românesc despre care crezi că te bârfesc, deși sunt prietenoase atunci când vă întâlniți”, a fost întrebarea primită de actor, la rubrica sosurilor picante. 

„Paul Ipate și Cosmin Seleși și Kamara și Andrei Ștefănescu, că și el e la fel. Bârfesc, mai ales primii doi, sunt niște țațe, și pe tine te bârfesc, mai ales țața de Seleși. El e gelos pe toți, pe succesul tău. Te urmărește că de dușmănește, e simplu. Pune poza lui Seleși pe ecran, dacă tu îl crezi pe ăsta, eu mănânc telefonul.”, a fost răspunsul oferit de actor. 

Te-ar putea interesa și: „Nu am vorbit nicăieri despre asta”. Mălina Avasiloaie, confesiuni emoționante, în premieră: „E prima dată când am puterea să povestesc secvența asta”/ VIDEO

Care sunt persoanele ce-l bârfesc pe Cosmin Seleși

La rândul său, în trecut, Cosmin Seleși a participat și el în cadrul aceleiași emisiuni, iar una dintre întrebările primite de el atunci a sunat la fel ca cea în care i-a fost implicat numele acum. Și acesta a fost extrem de asumat și a făcut publice mai multe nume din showbizul românesc, la care nu s-ar fi așteptat nimeni pe atunci.

„Andreea Bălan, Alina Pușcaș, Pepe.”, a fost răspunsul dat de Cosmin Seleși, spre mirarea tuturor, întrucât primele două vedete i-au fost colege la Te cunosc de undeva. 

VEZI și: Scandalul dintre Constantin Enceanu și Niculina Stoican continuă. Acuzațiile pe care artista i le aduce colegului de scenă

Ce spunea Pepe despre Cosmin Seleși

În ciuda declarațiilor făcute de fostul prezentator „Te cunosc de undeva”, căruia i-a luat locul, Pepe a dat de înțeles că are o relație extrem de bună cu Cosmin Seleși, căruia i-a cerut chiar și sfatul, înainte de a semna cu Antena 1.

”Mi-a fost însă greu să vin în proiect ca prezentator. Mai ales că Seleși mi-e prieten. Înainte cu două săptămâni să mi se propună să fiu prezentator, Seleși a fost la mine la concert online. Iar noi am avut întotdeauna, și acum, o relație foarte bună. Și primul om pe care l-am sunat când mi s-a propus a fost Cosmin.

Și am vorbit cu el. I-am spus ce mi-au propus, era la modul de bârfă. Mi-a spus: `Du-te Gogule, că eu nu mă mai duc!`. Noi tocmai vorbiserăm și îmi zicea că nu mai vrea nici în ruptul capului, pentru că el deja a semnat în altă parte.

El nu mai credea că poate să meargă în proiectul Te Cunosc de Undeva. Chiar dacă i s-a propus. Și, într-adevăr, i s-a propus, dar el a refuzat. Nu își mai dorea, voia altceva”, a dezvăluit Pepe pentru Fanatik.

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacție după ce Corina Caciuc a lipsit de la procesul pe care i l-a intentat pentru denigrare: „Nu eu i-am ales meseria, reputația sau vestimentația din cluburile de noapte”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel