Paula Lincan, mesaj pentru Marian Mexicanu, după ce a fost acuzată că nu l-a iubit: „El ar fi vrut să fie și cu soția, și cu amanta”
Data publicării:
Paula Lincan, celebra cântăreață de muzică lăutărească, a vorbit despre relația cu Marian Mexicanu, dar și despre divorțul dureros prin care au trecut în urmă cu 10 ani.

Paula Lincan, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică lăutărească de la noi din țară, a vorbit despre relația cu Marian Mexicanu, cu care a fost căsătorită mai bine de 23 de ani. În urmă cu 10 ani, cei doi au divorțat, iar bărbatul a spus de mai multe ori că Paula Lincan nu l-ar fi iubit cu adevărat. Acum, vedeta a lămurit situația și a spus partea ei de poveste. 

„Am acceptat foarte multe din cauza iubirii”

Invitată la podcastul „În Oglindă”, Paula Lincan a mărturisit că nu regretă relația cu Marian Mexicanu pentru că au trăit lucruri minunate împreună și au simțit că inimile lor bat una pentru cealaltă încă de când s-au întâlnit pentru prima dată. Când cei doi s-au cunoscut, bărbatul își pierduse mama, motiv pentru care cântăreața consideră că fostul ei soț a văzut în ea căldura ființei care i-a dat viață. De asemenea, Paula Lincan a precizat că Marian Mexicanu îi repeta faptul că în ea vede nu doar o soție, ci și o prietenă și chiar o mamă. Pentru că iubirea era foarte puternică, Paula Lincan a recunoscut că a acceptat multe lucruri în care nu vedea nimic greșit la momentul respectiv, fiind amândoi foarte tineri.

„Aveam 20 de ani, el 19. A fost foarte frumos. Nu îmi pare rău. Am trăit lucruri minunate, am clădit multe lucruri frumoase în viața noastră. Dumnezeu mi-a dăruit doi copii superbi. Totodată, pot spune că, de la frumusețe, au apărut și unele lucruri care s-au schimbat pe parcurs. Când ne-am întâlnit, inimile noastre au bătut una pentru cealaltă. Așa a fost, și am primit această iubire cu toată ființa mea. Pot spune că l-am iubit din suflet.

La vremea aceea, și el și-a pierdut mama. Probabil că atunci avea nevoie de susținere, de cineva care să înlocuiască sufletul și căldura mamei sale. Tot timpul îmi spunea: „În tine văd și mamă, și soție, și prietenă”. Eu sunt un suflet bun și i-am dorit tot ce am avut mai bun. De aceea s-a ajuns și la anumite compromisuri. Am acceptat foarte multe din cauza iubirii și a tinereții, pentru că nu vedeam greșelile lui și i le iertam foarte repede, mai ales după ce a venit copilul”, a declarat Paula Lincan.

Te-ar putea interesa și: Laurențiu Reghecampf, cuvinte dure la adresa fostei soții. Ce a spus despre Anamaria Prodan: „Pentru mine e un om mort”

„El ar fi vrut să fie și cu soția, și cu amanta”

În aparițiile sale publice, Marian Mexicanu a declarat că fosta soție nu l-ar fi iubit cu adevărat. Paula Lincan a mărturisit că nu înțelege de ce bărbatul și-a creat această impresie greșită, mai ales că ea a fost întotdeauna alături de el și i-a demonstrat prin fapte respectul și iubirea pe care i le poartă. Mai mult decât atât, artista a precizat că fostul ei soț încă le spune copiilor că nu a fost respectat și apreciat de mama lor, fapt pentru care Paula Lincan consideră că acesta are o înverșunare pe care și-o varsă asupra ei, chiar și după un deceniu de la divorț. De asemenea, cântăreața este de părere că există posibilitatea ca Marian Mexicanu să aibă regrete în legătură cu despărțirea, motiv pentru care nu a reușit să depășească momentul.

„Ce nu i-am dat? Ce spune el că nu i-am dat? Iubire, respect...că aș fi fost femeia interesului. Acum vin eu, cum am venit de atâtea ori, cu întrebarea către el: Niciodată nu am fost pe aceeași lungime de undă. De ce? Asta sunt și nu mă voi schimba. Așa m-a clădit Dumnezeu. Faptul că am stat atâția ani lângă tine și ți-am demonstrat prin fapte...Am spus de multe ori să punem punct, dar tot eu eram cea care ierta și mergea mai departe. Am tot sperat.

Dacă eu am dovedit prin fapte că am fost acolo, cu toată iubirea asta de care spui că nu ți-am arătat-o, ce a fost pentru tine faptul că am stat atâția ani lângă tine? Foarte mult respect i-am dat lui Marian. El, și acum, după atâția ani de zile, le spune copiilor mei că nu l-am respectat și că nu l-am iubit. Are răutate. Are o răutate pe care și acum și-o exprimă. Spune copiilor că „Mama ta m-a lăsat”. Probabil el are regrete că l-am părăsit. El ar fi vrut să fie și cu soția, și cu amanta. Nu se poate trăi așa. Ori acolo, ori acolo. Eu te-am lăsat. Ai avut totul la dispoziție”, a precizat Paula Lincan, în cadrul podcastului „În Oglindă”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului




pixel