Paula Seling a împlinit 43 de ani: De Crăciun, am mai adăugat un an la "pusculiță"
Data publicării:
Pe 25 decembrie, chiar în ziua de Crăciun, Paula Seling și-a sărbătorit ziua de naștere.

Paula Seling demonstrează că vârsta este doar o cifră. Frumoasa artistă a anunțat, cu bucurie, că tocmai a împlinit 43 de ani și că se bucură de toate lecțiile pe care le-a învățat până acum.

„Există viață la 43 de ani! 
Azi, de Crăciun, am mai adăugat un an la "pusculiță". Au trecut cu rost. Am învățat multe lucruri despre oameni, despre lume, despre viață, despre mine. Cu toate astea cred că încă mai am multe de învățat, trebuie să mă ascult mai mult, să înțeleg, să accept ce nu pot schimba în mine sau în jurul meu.

Și dacă am puterea de a îmbunătăți ceva, înseamnă că timpul nu trece fără rost.
Vă mulțumesc că îmi sunteți. Voi, cei care ascultați toate gândurile și trairile mele, puse în muzică. Voi, care vă gândiți și la mine, în ziua asta Sfânta. Vă mulțumesc că existați.
Crăciun fericit și tot binele din lume.

Să iubiți. Sa fiți iubiți. Să credeți în bine, în lumină, în fericire!”, a scris Paula Seling pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Seling (@paulaseling)

 

Ce înseamnă Crăciunul pentru Paula Seling

 

Crăciunul este o sărbătoare extrem de specială pentru artistă, care, pe lângă faptul că își sărbărorește ziua de naștere, este învăluită de magia și bucuria semnificației acestei zile: Nașterea Mântuitorului.


Într-un interviu pentru Spectacola, vedeta a dezvîluit care sunt găndurile pe care le are la finalul lui 2021, dar și speranțele cu care intră în noul an.

SPECTACOLA: Ce reprezintă Crăciunul pentru tine?

Paula Seling: Crăciunul înseamnă renașterea iubirii, a iertării, a bucuriei, a înțelegerii și a acceptării, toate acestea prin simbolul Nașterii Mântuitorului. Înseamnă întoarcerea spre lumina, spre iertare, spre acceptate. Înseamnă că Dumnezeu ne primește în împărăția Să așa, cum suntem, cu luptele și năzuințele noastre, cu încercările și nereușitele noastre, cu inimile pline sau frânte, cu tot... Dumnezeu este în noi, este peste tot, este în fiecare adiere de vânt, în fiecare zâmbet sau lacrima. Dacă îl primim, el este acolo, cu alaiul sau de îngeri. 

 

SPECTACOLA: Care ar fi cea mai frumoasă amintire din copilărie legată de sărbătorile de iarnă?

Paula Seling: Amintirile din copilărie sunt multe... Poate cea mai frumoasa este de când, în noaptea de Crăciun, după ce am fost la biserica, după ce am colindat peste tot, după ce ne-am înfruptat din toate bucatele coapte în cuptorul din curte, bunica ne-a dat voie să ne dam cu sania până dimineața. Îmi amintesc și acum cerul sticlos, zăpadă sclipind în lumina lunii, în gerul cumplit. Toată noaptea ne-am dat cu sania... toată noaptea am trăit într-o poveste dintre lumi... 

 

SPECTACOLA: Care a fost cel mai special cadou pe care ți l-a adus Moșul vreodată?

Paula Seling: Cred că... Pe mine, părinților mei. Căci m-am născut de Crăciun. 
Totodată, un pian alb pe care l-am primit de la soțul meu, de ziua mea. Este un prieten la care am scris multe din piesele frumoase din ultima vreme. 

SPECTACOLA: Care sunt gândurile cu care intri în noul an? 

Paula Seling: Aș vrea că noul an să fie blând. Să ne  ajute să ne înțelegem mai bine unii pe alții dar și  pe noi înșine, să ne dăruiască oportunități să dam din noi tot ce e mai bun. E atât de important să găseșți provocările care să îți fie pe măsură forței interioare, e important să găseșți oamenii care să potente aceste forte și să îți ofere bucuria de a da tot ce ai mai bun, în momentul în care te afli. 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: craciun  Paula Seling 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel