Paula Seling, mesaj pentru Radu Bucura, după divorț: „A fost ideea ta” / VIDEO
Data publicării:
Paula Seling lansează "Mândru cer senin", piesă adresată românului optimist. Cu ocazia lansării, artista a avut un mesaj și pentru fostul ei soț. 

Paula Seling continuă seria de piese cu mesaje sublime și lansează "Mândru cer senin", una din melodiile care au o însemnătate aparte, pentru artistă. Aceasta a vrut să sublinieze, prin versuri, veselia și optimismul românului, cu un videoclip de excepție.


De muzica și text, s-a ocupat artista, pe orchestrația lui Sandu Gorgos, mixmastering Sergiu Teaca, iar producția video aparține Leonid Cojocaru, gaffer Nicolae Cojocaru, regie Miky Trofim, editor/Coloristică Leonid Cojocaru, producator/Scenarist Neagu Dumitru. Ținutele au fost asigurate de Corina KoKo.

"Am scris "Mandru cer senin" dintr-o întâmplare ...nu speram să fie o piesă atât de veselă și apropiată de felul pozitiv și optimist al românului, de a fi. Mă gândeam, scriind, la dorința noastră, când eram mici, de a crește și a fi adulți, fără să știm că vom regreta uneori. 'Nu crește, e o capcană!', umblă o vorbă. Aș fi vrut, mereu, să rămân copil, protejat de brațele iubitoare ale părinților, ferită de răutățile lumii, bucurându-mă de frumusețile  vieții lipsite de griji, de acasă . De aceea, acasă e locul cel mai plin de amintiri . Plin de iubire și de  libertate. Mama, tata, vă mulțumesc că îmi sunteți, că mi-ați dat totul. Eu sunt așa, datorită vouă! Sunteți prieteni buni, colegi de artă, daruire și bucurie. Va iubesc! Mulțumesc, Dumitru Fărcaș, pentru moștenirea inegalabilă. Piesa "Mandru cer senin" vă este adresată, în memoria activității și vieții fabuloase pe care ne-ați dăruit-o. De acolo, din cer, sper să vă bucurați! Mulțumesc, Radu Bucura, pentru că a fost ideea ta de a apela la folclorul moștenit de la Dumitru Farcaș, pentru tema principală,  orchestrală, din acest cântec.", a spus Paula Seling despre cea mai recentă piesă a ei. 

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat, în secret, după 17 ani de căsnicie

Chiar dacă vestea nu a fost încă confirmată de artistă, care a evitat să vorbească despre acest subiect sensibil, atât noul el manager, cât și apropiații, confirmă zvonurile. Aceasta veste a venit însă ca un șoc pentru fanii care știau că cei doi se iubesc și se susțin la orice pas, având una dintre cele mai longevive căsnicii din lumea mondenă. Mai mult, aceștia nu au dat nicio secundă de gândit că lucrurile ar putea merge prost, nefiind implicați în niciun scandal, de-a lungul timpului. Cu toate acestea, neglijența partenerului de viață ar fi condus spre această ruptură. Paula Seling ar fi fost nemulțumită de faptul că soțul ei nu se mai implica cum trebuie în cariera ei, pentru că îi era și manager totodată, iar de aici, și până la un divorț, a mai fost doar un pas.

Recent, artista a fost invitată în cadrul poscastului găzduit de Horia Brenciu, unde a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului său soț.

„Am lucrat foarte multe lucururi frumoase împreună, multe videoclipuri, multe piese, multe momente. Și la Eurovision, el a fost autorul ideii pianului de sticlă, care cumva, cu dublu capăt, care a fost ca o emblemă pentru noi atunci, în 2010. El s-a ocupat o foarte mare perioadă de timp de ceea ce a însemnat bookingul meu și am fost, într-adevăr, parteneri de afaceri”, a mărturisit Paula Seling, în cadrul unui podcast postat de Horia Brenciu, pe YouTube.


Paula Seling a sărbătorit 25 de ani de carieră, pe 3 noiembrie, pe scena Palatului Național din Chișinău, într-un eveniment aniversar de zile mari, alături de colegii și invitații ei de seama, printre care Monica Anghel, AMI, Marcel Pavel, Pasha Parfeni, Brio Sonores, Ion Paladi, Vladimir Fotescu, Ionuț Fulea, înconjurată atât de familia Moldova Concert, cât și de echipa Palatului Național din Chișinău, de muzicienii din Orchestra Lăutarii, în format altfel, conduși de Maestrul Nicolae Botgros.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: divort  mandru cer senin  Paula Seling  radu bucura 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel