Paula Seling, moment stânjenitor într-o emisiune TV. Artista a ripostat, deranjată de întrebările adresate de Lili Sandu: „De ce mă tot întrebați?”
Data publicării:
Paula Seling s-a arătat deranjată de rafala de întrebări din cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro TV, acolo unde artista își promova noua piesă. 

Paula Seling a avut parte de un moment stânjenitor în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de la PRO TV. Aflată în plină promovare a noii sale piese, artista a mers în emisiunea prezentată de Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel cu gândul că va vorbi despre proiectele sale muzicale. Aflată în direct, artista a fost întrebată despre relația pe care o are cu fiica ei, Elena, pe care a adoptat-o în urmă cu 6 ani. 


„Noi suntem foarte apropiate și suntem în continuare o familie foarte apropiată, deciziile le luăm împreună, avem grijă ca Elena să nu simtă lucrurile prin care trecem. E ca și cum ar avea două locuințe, se simte băgată în seamă, pentru că atât eu, cât și tatăl ei încercăm să petrecem foarte mult timp împreună. Pentru ea e un avantaj, că nu se plictisește acasă, pentru că merge la a doua casă. Eu simt că este echilibrată, că este în regulă și că înțelege că indiferent ce ar fi în lumea asta, noi suntem totuși o celulă care e întotdeauna acolo pentru ea”, a declarat Paula Seling la Vorbește lumea.

VEZI ȘI: Paula Seling, dezvăluiri emoționante despre fiica sa. Ce relație este între cele două: „Am învățat cea mai pură formă de iubire”

Ușor, ușor, prezentatorii emisiunii au început să-i adreseze întrebări despre divorțul de Radu Bucura. Vizibil deranjată, artista a încercat să răspundă cât mai elegant. 

Lili Sandu: Paula, când a fost separarea?

 Paula Seling: Dar mie nu-mi place să vorbesc despre lucrurile astea. Anul trecut”, a spus Paula Seling. 

Cu toate astea, rafala de întrebări a continuat, iar artista s-a văzut nevoită să ofere detalii din viața sa personală. 


„Paula Seling: Eu mi-am găsit echilibrul muncind, pentru mine munca este un refugiu, ceva ce mă face să mă simt valabilă pentru mine însămi. Nu fac lucrurile pentru a demonstra cuiva ceva, ci pentru că așa mă simt valabilă, repet, pentru mine”. 

VEZI ȘI: Paula Seling, secretul unui păr lung și sănătos: „Dă roade de ani de zile”. Ce nu face NICIODATĂ artista, când vine vorba de părul ei / EXCLUSIV


„Vreau să știu dacă te vezi în curând într-o nouă relație”, a întrebat-o și Bogdan Ciudoiu. 


 Paula Seling: Normal. Da, normal. Și așa e normal să fie. 

Bogdan: Te simți vindecată, să înțeleg. 

Paula Seling: Sunt anumite lucruri care sunt acolo și peste care dai în viața ta pentru a fi ca un fel de notă, te raportezi la evenimentul respectiv tot timpul, pentru a avea un anumit parcurs. Nu știu dacă înseamnă o vindecare, înseamnă o continua evoluție, adică mie mi se pare prea prețios și pretențios să spui vindecare. Nu, înseamnă o trecere de la o etapă la alta, înseamnă să faci în tine schimbările de care ai nevoie pentru a fi mai aproape de cine trebuie să fii”, a continuat artista. 

Întrebarea care a pus capac:

Lili Sandu: Paula, cum vezi tu această separare? Aveai nevoie de ea? 

Paula Seling: De ce mă tot întrebați? Nu știu, îți dai seama că toate lucrurile care ți se întâmplă în viața asta nu ai cum să le prevezi, nu le înțelegi decât în momentul în care treci prin ele. Nu știu de ce aveam nevoie, mulți dintre noi nu știm de ce avem nevoie. În momentul în care ți se întâmplă anumite lucruri, îți dai seama cu ce rămâi în sufletul tău. Nu știu să vă spun de ce aveam nevoie, Dumnezeu știe”, a răspuns artista, vizibil deranjată. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: divort  fiica  lili sandu  Paula Seling 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel