Pavel Bartoș, după criticile primite de „Teambuilding”: „Se vede cine are valoare și cine nu”
Data publicării:
Pavel Bartoș a comentat controversele create de succesul filmului Teambuilding.

Teambuilding, o ilustrare cu mult umor a vieții de corporatist


Filmul arată povestea angajaților dintr-o corporație, care încearcă cu ardoare să-și păstreze job-urile, prin câștigarea unei cupe din competiția anuală din cadrul teambuilding-ului. Mai multe echipe: București, Moldova, Iași și Craiova, se luptă să câștige probele inedite, dar și să păstreze intactă relația cu șefii. 

Emil (Matei Dima) este cel care conduce echipa din București, din care fac parte și Micutzu și Anca Dinicu. 

 Filmul a fost lansat în 2022 și a atras în cinematografe un număr mare de persoane (aproape 1 milion in 3 luni).Din 1 ianuarie 2023 filmul a fost distribuit pe platforma online Netflix.

VEZI ȘI: Micutzu, răspuns genial pentru un bărbat care a jignit filmul Teambuilding: „Să luați televizorul și să îl așezați cu fața în sus și apoi să...”

Distribuție:

Şerban Pavlu, Matei Dima, Cosmin Nedelcu, Adrian Geo, Nicu Banea, Roxana Condurache, Cătălin Coşarcă, Anca Dinicu, Vlad Ianuș, Anca Munteanu, Adrian Nicolae, Ionuț Rusu, Horia Brenciu, Cristi Pulhac, Nuami Dinescu.


Mulți l-au adorat, mulți l-au criticat

 

Criticile au fost pe măsura succesului. În timp ce mulți au aplaudat umorul din Teambuilding, în online, mulți au criticat subiectul filmului, dar și glumele „necenzurate”.

VEZI ȘI: Micutzu a primit mesaje amenințătoare: „Fac stand-up de 17 ani și val de hate am mai avut, dar nu la fel ca valul de hate de după Teambuilding”


Pavel Bartoș, despre criticile primite de Teambuilding


„Au fost și critici la adresa Teambuilding așa este, dar eu, unul, mă bucur că au apărut filmele astea acum! Asta dovedește că publicul românesc vrea să audă filme în limba română, vrea să râdă în limba română, să plângă, vrea să suspine. Aici ține doar de noi, trebuie să facem ca publicului să-i placă filmul românesc! Felicitări celor din Teambuliding, din Mirciulică, din Romina VTM și ce filme s-au mai lansat acum. Faptul că reușesc să aducă publicul la cinema asta e cel mai important. Dar e adevărat că de aici se vor cerne. Se va vedea cine are valoare și cine nu.
E bine totuși că au revenit oamenii în cinematografe, pentru că după pandemie asta a fost cea mai proastă revenire, revenirea la cinema. Deci lumea vrea să se bucure, e de bine!”, a declarat Pavel Bartoș, pentru Click!

Debutul lui Pavel Bartoș ca regizor și comedia „Ramon”


În 2019, Pavel a debutat ca regizor cu scurtmetrajul „Romanian Tradition”. Acesta a debutat la Festivalul de Film Transilvania. La premieră au participat peste 2000 de cinefili, curioși să vadă primul scurt metraj produs de Pavel Bartoș.

În 2023, la patru ani de la debutul său regizoral, Pavel Bartoș surprinde din nou publicul și a lansat lungmetrajul „Ramon”, de această dată din postura de producător.

Filmul „Ramon”, în regia lui Jesus del Cerro și scris de Anghel Damian, este primul lung metraj pe care Pavel Bartoș îl produce. Lansarea trailerului a avut loc în Muzeul Fotbalului din București.

Pavel le-a oferit fanilor câteva detalii despre acțiunea filmului: „Este vorba despre un om bun, foarte bun, pus în diverse situații. E luat prin surprindere pentru că nu știe cum să reacționeze și atunci situațiile sunt haioase, pot fi dramatice, dar oricum râzi cu lacrimi. Nu e ușor să faci un film, dar e plăcut când rezultatul e pe măsură”, potrivit ȘtirileProTV.

Comedia „Ramon” va avea premiera la cinema pe 3 februarie 2023.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: film  Pavel Bartoș  ramon  teambuilding 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel