Pavel Bartoș, moment emoționant cu fiica sa, la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Cât de mare a crescut Rita / VIDEO
Data publicării:
Pavel Bartoș nu a fost surprins pe ringul de dans doar alături de soția sa la „nunta anului”, ci și de fiica sa, Rita.

Pe 27 mai 2023, Gina Pistol și Smiley și-au jurat iubire eternă, printr-o ceremonie restrânsă, urmată de o petrecere fastuoasă. Acest eveniment a fost o reală bucurie pentru extrem de multe celebrități de la noi din țară, care nu doar că au petrecut în cinstea proaspeților căsătoriți, dar s-au și bucurat la revederea cu mulți prieteni din domeniu, pe care nu i-au revăzut de ceva timp. Vedete de la Pro TV, de la Antena 1, dar și din industria muzicală și cinematografică au încins ringurile de dans până în zorii zilei, semn că muzica a fost la așteptările celebrităților. Pavel Bartoș și-a făcut apariția la eveniment nu doar alături de soția sa, ci și de fiice. În acet sens, îndrăgitul prezentator TV a publicat pe rețelele de socializare un moment special pe care l-a avut  alături de Rita, un dans cu totul special, care a luat ochii tuturor.

„Primul meu dans cu a mea Rita”, a fost textul scris de artist.

 

@pavel_bartos

 

♬ sunet original - Pavel Bartos

Fanii nu au rămas indiferenți la videoclip și au sărit în număr cât mai mare să-l felicite pe tăticul care pare că își îndeplinește cu brio rolul.

„Felicită, Pavel. Ești un tată cu așa minunăție de fată”

„Veșnic tânăr și mereu vesel Pavel Bartoș”

„Ai reîntinerit, Pavel, dansând cu frumoasa ta fiică”

„Felicitări celui mai fericit tătic, cu așa copil minunat”, au fost doar câteva dintre sutele de comentarii primite de Pavel Bartoș pe TikTok.

Te-ar putea interesa și: Ce nume va purta în buletin Gina Pistol, după nunta cu Smiley: „Un numerolog mi-a zis că e de bine”. Decizia neașteptată a vedetei

Pavel Bartoș, extrem de fericit cu familia sa

Pavel Bartoș se declară a fi extrem de norocos, când vine vorba de familia sa. Artistul este înconjurat de patru femei superbe, soția și cele trei fiice, Rita, Sofia și Eva. Acesta spune că întotdeauna a avut mare noroc de susținere și înțelegere necondiționată din partea acestora și, dacă are un regret, este acela că nu reușește zilnic să le spună cât le iubește.

„Ideea este că am avut un mare noroc și un mare sprijin în familia mea, adică m-au susținut total și le mulțumesc și le iubesc și sunt un mare norocos. Nu reușesc în fiecare zi (n.r. să spună că le iubește), dar încerc în fiecare zi să le arăt. E important să arătăm celor dragi nouă că îi iubim, nu doar de Paște sau de Revelion”, a spus Pavel Bartoș, la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

Citește și: Cătălin Botezatu comentează ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley la nuntă: „Au ales o vestimentație care îi caracterizează”

„Copiii din generația asta sunt foarte deștepți”

Mai mult, acesta este un părinte extrem de deschis și atent la nevoile fetelor sale. Pavel Bartoș spune că e conștient de schimbările noii generații, motiv pentru care își susține fetele la orice pas, în deciziile pe care vor să le ia.

„Ideea este că, în general, copiii din generația asta sunt foarte deștepți. Ei trebuie doar să decidă. Trebuie să le oferim modele, trebuie să le arătam lucruri, dar nu trebuie să îi desconsiderăm, trebuie doar să le oferim opțiuni și să fim alături de ei și să le arătam calea bună, dar calea cea bună o hotărăsc ele. Nu înseamnă că ceea ce e bun pentru noi e bun și pentru ei”, a mai spus prezentatorul TV.

VEZI și: Carmen Harra, previziuni despre nunta dintre Gina Pistol și Smiley: „Au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: familie  fiice  nunta  Pavel Bartoș  rita  Smiley 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel