Pentru ce e recunoscătoare fiecare Zodie. Semnele zodiacale de ziua mondială a recunoștinței
Pe 21 septembrie sărbătorim ziua mondială a recunoștinței. Calitățile acestui sentiment sunt foarte bine puse în evidență de terapeuții din întreaga lume, dar și de mișcările spirituale de tipul New Age. Dacă te simți recunoscător pentru lucrurile mici și nu observi doar neajunsurile, s-ar putea să îți dai seama cât de norocos ești. Iată pentru ce este recunoscător fiecare semn zodiacal.

În fiecare an, pe 21 septembrie, celebrăm Ziua mondială a recunoştinţei (#WorldGratitudeDay), o ocazie binevenită pentru a permite atât cetăţenilor, cât şi organizaţiilor din cadrul societăţii să celebreze semnificaţia largă a recunoştinţei într-o varietate de moduri. Puţină recunoştinţă ne poate duce departe. Este important ca oamenii să se simtă apreciaţi pentru tot ceea ce fac şi există, totodată, numeroase alte beneficii asociate cu a ne oferi recunoştinţa. Ştiaţi, de exemplu, că recunoştinţa este, de fapt bună şi pentru propria sănătate? A fi recunoscător are drept rezultat o serie întreagă de beneficii emoţionale şi fizice, putând stimula sistemul imunitar, scădea nivelul de stres şi îmbunătăţi somnul. Şi dacă aceste beneficii nu ar fi suficiente, recunoştinţa poate contribui, de asemenea, la îmbunătăţirea stimei de sine şi a abilităţilor profesionale şi sociale, dar şi la diminuarea simptomelor de depresie.

Pentru ce anume simte recunoștință fiecare semn zodiacal?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii sunt recunoscători pentru propriul lor spirit de competiție. Sunt fericiți când au cu cine să se întreacă, sunt extrem de recunoscători pentru faptul că pot face mișcare în aer liber, dar și pentru mașina sau bicicleta lor. Nu în ultimul rând, sunt recunoscători, la un moment-dat, pentru familia lor, așa cum este ea.

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii sunt recunoscători pentru că au ce pune pe masă, pentru hainele lor din materiale de calitate, dar și pentru mica grădină cu flori, sau plantele lor în ghivece. E posibil să simtă o mare doză de recunoștință pentru toți cei care au rămas în viața lor, dincolo de orice greutăți și obstacole. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt recunoscători pentru cărți, pentru faptul că au reușit să facă studii undeva, pentru informațiile pe care le-au primit. Sunt extrem de mulțumiți pentru că prietenii le sunt alături și pentru că au mereu ceva în plan, nu rămân descoperiți. 

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 21 sep 2022, 11:38

Sursa foto: Dezbracatu, Instagram

Dezbrăcatu de la „Cronica cârcotașilor” a primit o factură uriașă la curent electric: „Este enorm”. Cât a avut de plătit prezentatorul / EXCLUSIV

Cristian Tudor Popescu, Facebook, Captură video Youtube

Cristian Tudor Popescu îl jignește dur pe Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile. A atârnat în meserie de fusta Stelei Popescu”

Andreea Bănică, foto Instagram

Andreea Bănică, nemachiată și fără filtre: „Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete” / FOTO

Alexandra Velniciuc, Puiu Șerban, captură video YouTube

Alexandra Velniciuc și soțul ei, în mijlocul unui scandal după interviul cu Măruță. Declarațiile care au deranjat lumea teatrului

Anamaria Prodan, Instagram, Ionela Prodan, captură video Youtube

Anamaria Prodan, parastas- festival în memoria mamei sale. Mici la grătar, sarmale la pirostrii și artiști de renume

Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram

Teo Trandafir iubește din nou: „Nu am fost singură aproape niciodată”. Ce spune vedeta despre partenerul din viața ei

Tudor Chirilă, foto Facebook

Tudor Chirilă, operat în Germania: „Am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale”. Cum se simte acum

Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Alendru Arșinel, captură video Youtube TV

Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook, captură video Youtube Catalin Maruta

Ce spune Elena Merișoreanu despre parastasul - festival organizat în memoria Ionelei Prodan: „Vor face acolo acolo sarmale la pirostrii, mititei, fripturi. O să vină și preoți.” / EXCLUSIV

Sursa foto: Connect-R și parintele Visarion, captură TV/ colaj foto

Ce spune Connect-R despre cazul preotului Visarion, acuzat de hărțuire sexuală și viol: "Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți!"

Captură video Youtube/ Eva Măruță

Eva Măruță, atac dur la adresa tatălui ei, după ce acesta a complimentat-o pe Denise Rifai: „Taci din gură” / VIDEO