Pepe iubește din nou. Cine este femeia care i-a furat inima artistului: „Nu mă întreba de Raluca”
Data publicării:
Pepe are o nouă relație amoroasă la doar trei luni și jumătate de la divorțul de Raluca Pastramă. 

După câteva săptămâni de tatonări, Pepe și-a asumat relația cu Yasmine. Artistul iubește din nou și nu se sfiește să arate tuturor asta chiar dacă au trecut doar trei luni și jumătate de la divorțul de Raluca Pastramă. Pepe a fost surprins în compania domnișoarei la o petrecere, iar acum a dat cărțile pe față și le-a prezentat-o fanilor de pe Instagram pe noua lui iubită. 


”Am recunoscut că suntem împreună și am postat pe Instastory. Noi ne întâlnim, discret, de ceva vreme, dar acum am fost văzuți public împreună pentru că am decis să ne afișăm și public”, a declarat Pepe pentru FANATIK.


Iubita lui Pepe are 26 de ani, este model și makeup artist. Yasmine și Pepe se cunosc de acum patru ani de zile, de pe vreme când artistul era căsătorit cu Raluca. Tânăra s-a ocupat de machiajul artistului pentru un videoclip muzical. 

 


Chiar dacă trăiește clipe frumoase alături de noua iubită, Pepe susține că în prezent priritățile sale sunt cele două fetițe pe care le are din căsnicia cu Raluca Pastramă, dar și cariera sa muzicală. 


”Eu, în perioada asta, am alte priorități, mă ocup de copiii mei, de afaceri, de Youtube, de lucrurile care mă interesează cu adevărat. (…) Sunt bărbat și mă bucur de tot ce pot să fac acum. Dacă îmi doresc să mă întâlnesc cu cineva, o fac, și o fac din postura de bărbat liber”, a adăugat artistul. 


Pepe se bucură de timpul liber petrecut în compania tinerei sale iubite și este mai fericit ca niciodată. Acesta s-a filmat în mașină cu ea și a făcut totul public. Ba mai mult, acesta a observat că este urmărit de paparazzi în trafic și a dezvăluit că poate oferi oricând un interviu despre situația sa amoroasă. 

 

 


”Nu mă întreba de Raluca, sunt la cafea cu Yamine (râde, n. red.). Suntem acum în tatonări, ne-am văzut în oraș, ne bem cafeaua împreună și discutăm. Ce pot să spun mai multe, este clar tot ce se petrece între noi, dar nu vreau să dau prea multe explicații pe acest subiect. Vom vedea unde vom ajunge”, a mai spus Pepe pentru FANATIK.

 

Citește și: Cum poți scăpa de pofta de dulce. Secretul lui Carmen Brumă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: iubita  Pepe  relatie 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii




pixel