Pepe, secrete din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”: „Știu foarte clar cum e jocul ăsta, pentru că e un joc până la urmă”
Data actualizării:
Data publicării:
Pepe este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Celebrul cântăreț a făcut senzație în emisiunea „Te cunosc de undeva”. Ce spune despre această experiență?

Pepe se bucură de o carieră de succes în lumea muzicală. Chiar dacă ultima perioadă din viață sa a fost mai grea pentru artist, acesta s-a refugiat în muncă și în pasiunea lui pentru muzică. Pepe a făcut un show de senzații în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, acolo unde a dat tot ce a fost mai bun pentru a bucura publicul de acasă. 


„Întotdeauna proiectul „Te cunosc de undeva! mi s-a părut interesant, mi s-a părut un proiect care mă „munceşte, mă ţine ocupat, mă determină să mă autodepăşesc, ceea ce mă bucură foarte tare. Întotdeauna am găsit aici colegi plini de viaţă, puşi mereu pe şotii, exact aşa cum am nevoie şi cum avem nevoie cu toţii, ca să putem trece cu zâmbetul pe buze peste greutatea oricărui personaj sau peste orice greutate din viaţă, nu neapărat profesional”, a declarat Pepe pentru Viva!. 


Pepe a dezvăluit că în cadrul competiție s-au aflat atât artiști cu experință, cât și artiști la început de drum.

 

„În culise, lucrurile se întâmplă cât se poate de natural şi de frumos, am parte de colegi cu experienţă, care au mai fost în acest proiect şi ştiu foarte clar cum e jocul ăsta, pentru că e un joc până la urmă.

 

Au fost şi colegi aflaţi pentru prima oară pe scena transforming showului, care au de învătat şi care sunt atenţi la noi şi ne văd cumva ca pe nişte lideri, dar noi încercăm să le spunem că suntem oarecum egali şi depinde de cât de mult ne asumăm personajele fiecare. E greu să mă opresc la o întâmplare anume”, a mai spus celebrul cântăreț. 

 

Chiar dacă lipsa experienței și-a spus cuvântul în anumite situații, acesta susține că au reușit să învețe unii de la alții și să creeze o atmosferă frumoasă pe tot parcursul filmărilor. 


„Nu se simte conflictul între generaţii, pentru că noi suntem pe de o parte competitivi, dar, mai mult decât atât, încercăm să sprijinim proiectul, deoarece ştim exact ce şi-ar dori să vadă telespectatorii.


Suntem oameni care au crescut în televiziune şi artişti cu care au crescut proiectele TV, adică nu cred că am venit aici să demonstrăm că vreunul dintre noi este cel mai bun. Cel puţin aşa vreau eu să cred. Am venit să bucurăm oamenii de acasă, să sprijinim şi tânăra generaţie şi să le arătăm telespectatorilor că mai contăm şi noi, „bătrâneii showbiz-ului. E cumva la mijloc treaba”, a adăugat artistul. 

 

Citește și: Pepe a fost dat afară de la filmări. Artistul a izbucnit în lacrimi: „M-am umflat de plâns”


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Pepe  te cunosc de undeva  vedete 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel