Personalități media, actori și bloggeri părinți au văzut în avanpremieră filmul Marocco, alături de copiii lor adolescenți
Sâmbată, într-o vizionare privată, personalități media, actori și bloggeri părinți au văzut în avanpremiera filmul Marocco alături de copiii lor adolescenți.

Natalia- fiica lui Șerban Pavlu, Lena - fiica regizorului Emanuel Pârvu și Ingrid- fiica producătoarei Miruna Berescu, au fost și ele la vizionare.

Filmul Marroco, în regia lui Emanuel Pârvu, cu Șerban Pavlu, Crina Semciuc, Emilia Popescu și tinerii Tudor Cucu Dumitrescu și Ana Indricău, este o poveste despre cum fiecare dintre deciziile noastre, oricât de mici, ne pot afecta viața sau pe a celor din jurul nostru într-un mod iremediabil.

Filmul pleacă de la povestea disputei dintre o adolescentă (Ana Indricău) și tatăl ei (Șerban Pavlu) bazată pe neîncrederea acestuia în privința deciziilor luate de copilă și, după o serie de decizii luate cu cele mai bune intenții, culminează cu o întâmplare tragică cu efect ireversibil.
Marroco, cel de-al doilea film de lungmetraj al regizorului Emanuel Pârvu, pune spectatorii de toate vârstele față în față cu întrebarea “dacă toată lumea a avut intenții bune, de ce totuși moare cineva?!”, invitându-ne să reflectăm la fiecare dintre faptele noastre cotidiene.
Deși nu este un film dedicat copiilor, ci mai degrabă abordează un subiect pentru părinții lor, Marocco a fost vizionat de Andreea Marin și fiica sa, Violeta, de Elvira Deatcu (mama a doi băieți de 16 și 19 ani), de bloggeri și jurnaliști care au copii adolescenți, dar și de copiii celor din echipa filmului. Natalia - fiica lui Șerban Pavlu, Lena - fiica regizorului Emanuel Pârvu și Ingrid, fiica producătoarei Miruna Berescu, au fost și ele la vizionare.

 


“Nimeni nu primește un manual de părinte, nu avem așa ceva în viața noastră. Îl înțeleg și empatizez cu tatăl din film”, a spus Andreea Marin care a adus laude tinerilor actori din distribuție.

De aceeași parte a conversației, Elvira Deatcu, actriță a Teatrului Odeon, a povestit cum, pentru o vreme, a fost “cea mai rea mamă din cartier” pentru băieții săi. “Îmi doresc ca fiecare dintre noi, după ce ne cerem scuze pentru greșelile noastre, să facem un pas înainte odată întrebarea “cum pot repara greșeala, cum pot ajuta?”, a mărturisit regizorul Emanuel Pârvu. 

Marocco intră în cinematografe de vineri, 7 octombrie. 

Filmul a avut premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian în toamna anului trecut. În România, Marocco a fost inclus în Competiția Internațională a TIFF Cluj și a fost proiectat apoi la Festivalul de Film ANONIMUL în Deschiderea Serii Filmului Românesc. A urmat un traseu de festivaluri internaționale, fiind deja proiectat în Statele Unite, Germania, Italia, Israel, Franta, Indonezia, Luxemburg, Georgia, India.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 03 oct 2022, 12:13

Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit: „Am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat”

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

"Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

Irina Margareta Nistor, captură video Youtube

Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIV

Sanda Ionescu, la Interviurile Spectacola

Ce cadouri își doresc ZODIILE? Astrologul Sanda Ionescu dezvăluie care sunt darurile cu care nu ai cum să greșești / VIDEO

Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram

Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

Sursa foto: Iulia Sabbagh, argivă personală

Fiul cel mic al lui Christian Sabbagh, diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Soția jurnalistului a intrat în depresie: „Îmi doream să se termine viața mea”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Mirela Vasadi, foto Arhiva Personală

Mirela Vasadi, regrete la finalul lui 2022: „Alegerile greșite pe care le-am făcut, timp prețios irosit fără rost, niște suferințe inutile”

Paul Surugiu/ captură video Youtube

„Nu știu cum să scap de Fuego”. Drama prin care trece Paul Surugiu. Abia acum s-a aflat

Maria Lucia Hohan, foto Facebook

Maria Lucia Hohan rupe tăcerea, după ce a fost acuzată că și-a înșelat partenerul cu 10 bărbați: „Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, obținute ilegal”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop rune 5-11 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia protejată divin: „A câştigat pe toate planurile”

Sursa foto: Andreea Maria, Instagram

Maria Andreea și Vali Bărbulescu s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă