Personalități media, actori și bloggeri părinți au văzut în avanpremieră filmul Marocco, alături de copiii lor adolescenți
Sâmbată, într-o vizionare privată, personalități media, actori și bloggeri părinți au văzut în avanpremiera filmul Marocco alături de copiii lor adolescenți.

Natalia- fiica lui Șerban Pavlu, Lena - fiica regizorului Emanuel Pârvu și Ingrid- fiica producătoarei Miruna Berescu, au fost și ele la vizionare.

Filmul Marroco, în regia lui Emanuel Pârvu, cu Șerban Pavlu, Crina Semciuc, Emilia Popescu și tinerii Tudor Cucu Dumitrescu și Ana Indricău, este o poveste despre cum fiecare dintre deciziile noastre, oricât de mici, ne pot afecta viața sau pe a celor din jurul nostru într-un mod iremediabil.

Filmul pleacă de la povestea disputei dintre o adolescentă (Ana Indricău) și tatăl ei (Șerban Pavlu) bazată pe neîncrederea acestuia în privința deciziilor luate de copilă și, după o serie de decizii luate cu cele mai bune intenții, culminează cu o întâmplare tragică cu efect ireversibil.
Marroco, cel de-al doilea film de lungmetraj al regizorului Emanuel Pârvu, pune spectatorii de toate vârstele față în față cu întrebarea “dacă toată lumea a avut intenții bune, de ce totuși moare cineva?!”, invitându-ne să reflectăm la fiecare dintre faptele noastre cotidiene.
Deși nu este un film dedicat copiilor, ci mai degrabă abordează un subiect pentru părinții lor, Marocco a fost vizionat de Andreea Marin și fiica sa, Violeta, de Elvira Deatcu (mama a doi băieți de 16 și 19 ani), de bloggeri și jurnaliști care au copii adolescenți, dar și de copiii celor din echipa filmului. Natalia - fiica lui Șerban Pavlu, Lena - fiica regizorului Emanuel Pârvu și Ingrid, fiica producătoarei Miruna Berescu, au fost și ele la vizionare.

 


“Nimeni nu primește un manual de părinte, nu avem așa ceva în viața noastră. Îl înțeleg și empatizez cu tatăl din film”, a spus Andreea Marin care a adus laude tinerilor actori din distribuție.

De aceeași parte a conversației, Elvira Deatcu, actriță a Teatrului Odeon, a povestit cum, pentru o vreme, a fost “cea mai rea mamă din cartier” pentru băieții săi. “Îmi doresc ca fiecare dintre noi, după ce ne cerem scuze pentru greșelile noastre, să facem un pas înainte odată întrebarea “cum pot repara greșeala, cum pot ajuta?”, a mărturisit regizorul Emanuel Pârvu. 

Marocco intră în cinematografe de vineri, 7 octombrie. 

Filmul a avut premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian în toamna anului trecut. În România, Marocco a fost inclus în Competiția Internațională a TIFF Cluj și a fost proiectat apoi la Festivalul de Film ANONIMUL în Deschiderea Serii Filmului Românesc. A urmat un traseu de festivaluri internaționale, fiind deja proiectat în Statele Unite, Germania, Italia, Israel, Franta, Indonezia, Luxemburg, Georgia, India.

Data: 03 oct 2022, 12:13
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Marin  emanuel parvu  marocco  serban pavlu 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, captură YouTube/ kanal d

Elena Merișoreanu, rețeta inedită de murături, pe care o prepară în fiecare toamnă. Care este ingredientul secret al artistei: „Așa îți ții bărbatul pe lângă casă”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Unsplash.com/ Jackub Pasis

Care sunt cele mai frumoase semne zodiacale? Află care este cea mai atractivă trăsătură a zodiei taleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...