Petre Roman nu a salutat-o pe Catinca, la priveghiul mamei sale: „Am trăit 34 de ani în aceeași casă, dar nu am vorbit cu el”
Data publicării:
Catinca Roman a făcut publice noi informații cu privire la relația dintre ea și Petre Roman.

După înmormântarea Mioarei Roman, au ieșit la iveală mai multe lucruri și nereguli, iar unul dintre aceste aspecte a fost strâns legat de Petre Roman, fostul său soț, la adresa căruia Catinca nu are deloc cuvinte de laudă. Nu este prima dată când sora Oanei vorbește despre acest incident și despre faptul că fostul prim-ministru și-a petrecut la căpătâiul mamei sale doar câteva minute, fiind absent de la înmormântarea propriu-zisă. Ba mai mult, Catinca spune că tatăl său vitreg, alături de care a trăit în aceeași casă timp de 34 de ani, nici măcar nu a salutat-o.

„Nu am vorbit cu el, nu a salutat pe nimeni, poate pe Oana doar, nu-mi mai aduc aminte, pentru că a fost foarte multă lume și a fost solicitant, a fost atât de rapid, că nu am avut timp. Nu a venit în țară special pentru asta, pleca a doua zi. Am trăit 34 de ani în aceeași casă, eu i-am spus lui pe nume, nu tată, îi spuneam tată tatălui meu, cu care am avut o relație foarte bune, însă l-am considerat ca pe un părinte.”, a dezvăluit Catinca Roman, în cadrul emisiunii După faptă și răsplată, moderată de Cristina Șișcanu.

Te-ar putea interesa și: Legătura neștiută dintre Daniel Buzdugan și Părintele Vasile Ioana: „Îl mai sun și mă lămurește, e tare blând”

Simțea că Petre Roman face diferențe între ea și Oana

Chiar dacă ea s-a chinuit și și-a dorit să-l vadă drept un părinte, Catinca spune că atunci când s-a mai maturizat, și-a dat seama că Petre Roman făcea diferențe destul de vizibile între ea și sora ei. Vedeta nu-l învinuiește însă direct pe bărbat, întrucât spune că cel mai probabil acesta a făcut involuntar toate gesturile și faptele din trecut, care oricum s-au prescris.

„Simțeam diferențe, făcea diferențe între mine și Oana, dar eu atunci nu am conștientizat, mi se părea normal. Mă gândeam că poate așa-i normal, nu-i normal așa. Copilul se găsește în acea situație, tu, ca adult, în momentul în care te angajezi la așa ceva știi bine despre ce e vorba, trebuie să faci niște eforturi în plus, eu știu că nu e simplu. Poate nici el nu a știut, poate și eu am făcut o grămadă de greșeli ca părinte. Mi-am dat seama când a crescut, nu pot să zic să era ceva concret, nu pot să spun că Oana a fost privilegiată, dar simțeam acel dezechilibru.”, mai spune Catinca.

Citește și: Oana Roman, criticată pentru că a renunțat la doliu. Vedeta reacționează dur: „Vedeți-vă de viață voastră”

În ce relații este acum cu Oana Roman

Oana Roman și Catinca au avut o relație plină de suișuri și coborâșuri, cele două împărțindu-și destul de multe replici acide de-a lungul timpului. Cu toate acestea, se pare că decesul mamei lor le-a adus din nou împreună și le-a determinat să fie în relații foarte bune. 

„Sunt într-o relație foarte bună cu Oana, nu știu de ce nu ne vedem mai des, suntem foarte diferite, asta e singura chestie. Pe valori și principii suntem la fel.”, a mai spus Catinca.

Citește și: Catinca, noi acuzații către Petre Roman: „Actuala sa soție este tot o victimă”. Cauzele divorțului de Mioara Roman

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel