Petrică Mîțu Stoian a sunat-o pe Maria Loga cu puțin timp înainte de a muri. Ce i-a spus artistei: "Mi-a rămas întipărită dorința asta a lui"
Data actualizării:
Data publicării:
Maria Loga a povestit care a fost ultima conversație pe care a avut-o cu Petrică Mîțu Stoian, înainte ca acesta să își dea ultima suflare. 

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, într-un spital din Reșița, din cauza unui șoc traumatic. Regretatul artist apelase la un tratament cu oxigen hiperbaric pentru a scăpa de efectele pe care le-a avut infecția COVID-19 asupra sănătății lui. 

Petrică Mâțu Stoian a mers în platoul unei emisiuni fără a da semne de boală sau că ar avea problemele de sănătate care i-ar da bătăi de cap. La fel de zâmbitor și optimist așa cum îl știa toată lumea, artistul nu a lăsat să se vadă că s-ar simți rău sau ar avea probleme care îl supără. Nimeni nu și-ar fi dat seama că peste doar câteva zile, Petrică Mâțu Stoian se va stinge din viață într-un mod fulgerător. 

Deși au trecut șapte luni de la tragicul eveniment. colegii de breaslă al artistului nu l-au dat uitării. Recent, Maria Loga, a fost invitată în cadrul  emisiunii moderate de Vasilica Tătaru, acolo unde a vorbit despre ultima conversație pe care a purtat-o cu regretatul artist, dar și despre viața acestuia.

Maria Loga, despre începuturile carierei lui Petrică Mîțu Stoian

"Tuturor ne-a fost greu! Începuturile noastre au fost lipsite de ajutor. Mă refer la mine și la Petrică Mîțu Stoian. Nu a fost nimeni să ne ajute cu bani, cu relații. Îmi spunea că: 'Mă caută toți acum, când sunt cunoscut, dar la început nu m-a ajutat nimeni!' Eu îl cunosc dinainte de revoluție, în 1989, venise în Târgu Jiu, eu cântam la un restaurant celebru și tot venea să mă asculte.

În 1993 a participat la Festivalul "Maria Lătărețu", la Târgu Jiu, acolo a luat premiul I! A fost sunat chiar de Mărioara Murărescu și l-a chemat la București.

El a venit disperat la mine și mi-a spus cu o voce tremurândă: 'Cum să mă duc? Cum ajung, de unde bani, n-am niciun cântec imprimat.' Atunci a fost momentul în care i-am zis să nu-și facă probleme, că o să imprime și o să ajungă și la București. Mereu îmi spunea: 'Ce mă făceam eu fără tine, dacă nu erai tu atunci, ce mă făceam eu? Binele se face greu pe lumea asta!' Ne-a legat mai presus de o prietenie, cred că o frăție!", a dezvăluit Maria Loga, în emisiunea citată mai sus.

Constantin Enceanu, semn bizar la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul a rămas șocat: „La un moment dat, mi s-a făcut pielea de găină”

Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian Mariei Loga ultima oară când au vorbit la telefon?

Maria Loga a povestit că a vorbit la telefon cu Petrică Mîțu Stoian și urma să îi facă o vizită, dar nu a mai apucat. Tototdată, artista a mărturisit că artistul o rugase să îi pregătească mâncarea lui preferată.

"Cu câteva zile înainte de a pleca mi-a zis că trebuie să vină să se tundă la un hairstylist din Târgu Jiu, la care s-a tuns 30 ani. Și a zis că trece și pe la mine.

Mi-a spus: "Îmi faci și mie niște fasole cu turtă, cum făcea mumița mea? Că de când a murit, n-am mai mâncat!" Foarte puțin a trecut și s-a… Mi-a rămas întipărită dorința asta a lui și la o săptămână după înmormântare am făcut fasole bătută cu turtă și i-am dat de pomană.", a mărturisit Maria Loga.

Citește și: Jeni Nicolau, DEVASTATĂ de moartea lui Petrică Mâțu Stoian: „A plecat cu o tristețe...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   maria loga  petrica mitu stoian  regret 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel