Phoebe Gates, fiica lui Bill Gates, confirmă relația cu nepotul lui Paul McCartney, Arthur Donald, prin fotografii
Data publicării:
Phoebe Gates și-a găsit "micul dragă". Gates, fiica antreprenorului din domeniul tehnologiei Bill Gates și a fostei soții Melinda, a confirmat relația ei cu Arthur Donald într-un jurnal foto pentru revista Nylon, publicat vineri. Donald este nepotul solistului trupei The Beatles, Paul McCartney.

Gates, care a absolvit recent Universitatea Stanford, a distribuit o fotografie în care Donald o duce în spate după ceremonia de absolvire, la vârsta de 21 de ani. "Prietenul meu, Arthur, mă duce după ceremonie," a scris ea lângă fotografie.

O altă fotografie îi arată pe cei doi pozând la o petrecere de absolvire pe care Gates și prietena ei de colegiu, Mandy, au organizat-o. Gates purta o rochie albastru deschis, în timp ce Donald avea o jachetă bleumarin și o cămașă asortată. "Arată foarte bine îmbrăcat," a scris Gates.

Conform Nylon, Gates a absolvit Universitatea Stanford pe 15 iunie cu o diplomă în biologie umană. Mama sa, Melinda, a ținut discursul de absolvire la ceremonie, care a inspirat-o pe Gates să-și finalizeze licența în trei ani.

"Am știut că trebuie să reușesc pentru că voiam să o văd pe mama mea ținând discursul de absolvire de anul acesta în calitate de absolventă," a declarat Gates pentru revistă. "Nu pot să-mi imaginez un final mai bun!"

Ce se știe despre prietenul Phoebei Gates, Arthur Donald


Donald este cel mai mare nepot al membrului trupei Beatles, McCartney, conform revistei People. La 25 de ani, investitorul este fiul fiicei lui McCartney, Mary McCartney, și al producătorului de televiziune Alistair Donald.

Donald a urmat o perioadă scurtă Universitatea College School în Anglia înainte de a se transfera la Universitatea Yale, conform People, unde a studiat istoria. A absolvit universitatea Ivy League în 2021.

Conform People, englezul lucrează ca investitor la Collaborative Fund. Anterior, a lucrat ca analist la Beehouse și Goldman Sachs, și a completat un stagiu la compania de producție de film și TV Lucasfilm.

Despre fiica lui Bill Gates

Phoebe Adele Gates, fiica cea mică a celebrului antreprenor din domeniul tehnologiei Bill Gates și a soției sale Melinda Gates, s-a născut pe 14 septembrie 2002 în Medina, Washington, SUA. Este al treilea copil al cuplului Gates, alături de sora sa mai mare, Jennifer, și de fratele său mai mare, Rory.

Phoebe a urmat studiile la școlile private Lakeside și Overlake din Seattle, unde și-a demonstrat talentul și dedicarea pentru învățătură. 

În afara educației, Phoebe Gates este activ implicată în activități filantropice alături de familia sa prin intermediul Fundației Bill și Melinda Gates, contribuind la diverse cauze umanitare și de dezvoltare socială.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: International


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”




pixel