Pique și-a oficializat relația cu Clara Chia Marti. Cum s-au afișat cei doi în mediul online: „Abia aștept următoarea melodie a Shakirei”
Data actualizării:
Data publicării:
Gerard Pique a publicat prima fotografie alături de noua sa iubită, pe rețelele de socializare.

Pique nu ține deloc cont de acuzațiile aduse de mama copiilor săi, Shakira, și se pare că-și dorește cu orice preț să-și oficializeze actuala relație. Așadar, celebrul fotbalist nici nu a mai stat e gânduri și a publicat prima fotografie pe rețelele de socializare alături de Clara Chia Marti, cea care i-a fost amantă și i-a distrus căsnicia, iar acum îi este parteneră oficială de viață. Acest lucru vine la câteva zile după ce artista internațională a lansat o melodie în care ironiza relația celor doi, în replică Pique dându-i de înțeles Shakirei că nu este deloc deranjat, ba chiar se mândrește cu noua sa relație. 

Chiar dacă fotbalistul a înregistrat un număr uriaș de like-uri, au existat și foarte multe comentarii din partea internauților care ironizează povestea de dragoste dintre Pique și modelul în vârstă de doar 22 de ani: „Clara, am pus înapoi dulceața pe care ai mâncat-o”, „Nu te mai gândești la copiii tăi?”, „Abia aștept următoarea melodie a Shakirei”, „Cred că cineva a fost obligat să încarce această fotografie”, „Numai infidelii dau like”, „Cât timp credeți că va dura relația asta? Pariați acum!”, au fost doar câteva dintre comentariile ironice postate de internauți la fotografia celor doi. 

Te poate interesa și: Pique a început să plângă, când s-a întâlnit cu Shakira să vorbească despre divorț: „Nu a mai putut stăpâni presiunea și a izbucnit în lacrimi”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

 

Shakira a lansat o piesă în care îl denigrează pe fostul soț

Shakira și Gerard Pique și-au spus „adio” după 12 ani de relație, cei doi parteneri având împreună doi copii, Milan și Sasha. Artista a fost devastată de durere luni bune de zile, în timp ce fostul ei partener și-a refăcut imediat viața cu femeia pentru care și-a părăsit familia. Dacă o bună perioadă de timp, artista a păstrat tăcerea pentru binele copiilor săi și din dorința de a nu mai fi primul subiect în ziare, se pare că acum aceasta și-a luat revanșa. Shakira a lansat recent o melodie care a ocupat toate topurile din lume, în care îl ironizează dur pe Gerard Pique. 

"Mergi mult la sală, dar fă-ţi să muncească puţin şi creierul", "Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo", "Un Rolex pentru un Casio", "Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plângi sau mă implori" şi "Te-am depăşit şi de asta eşti acum cu cineva ca tine" sunt doar câteva dintre versurile acestui single, o piesă electro cu ritmuri latino.

Citește și: Shakira şi Gerard Pique au ajuns la un acord în privinţa custodiei celor doi copii ai lor

 

Cum și-a dat artista seama că este înșelată

Shakira ar fi descoperit aventura fostului ei Gerard Pique, găsind un indiciu ascuns în frigiderul lor, acest lucru fiind dezvăluit tot în cadrul melodiei. 

Cântăreața, în vârstă de 45 de ani, care s-a despărțit de fotbalist în luna iunie, și-a dat seama că fostul ei iubit avea o aventură când a descoperit că un borcan de gem de căpșuni fusese mâncat în timp ce ea era plecată.

Potrivit presei internaționale, Shakira știa că lui Gerard și copiilor lor nu le place gemul de căpșuni, așa că a bănuit că altcineva a stat în casa lor când a găsit borcanul.

Shakira s-a întors acasă după o perioadă de călătorii când a observat că gemul din frigider fusese mâncat și știa că restul familiei sale nu-l plăcea.

VEZI și: Gerard Pique se retrage din fotbal. Fostul soț al Shakirei pune capăt carierei, la 35 de ani


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului: divort  gerard pique  relatie  shakira 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel