Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 2 mai, Pluto și-a început retrogradarea în semnul Vărsătorului. Vezi ce urmează pentru fiecare semn zodiacal, până în septembrie!   

Daniela Simulescu, astrolog la DC News și redactor-șef la Astrosens.ro, sugerează că tranzitul lui Pluto în Vărsător va avea un impact profund asupra lumii și va schimba civilizația. Această previziune este susținută de schimbările radicale pe care Pluto le aduce, ce influențează psihicul și gândirea noastră si care adresează fricile și traumele interioare.

Iar acum, cu retrogradarea lui Pluto în Vărsător până pe 1 septembrie, când va reveni în Capricorn, lumea se va schimba. Nu va mai fi deloc așa cum o știam. Pluto acționează precum un laser. Va scoate la suprafață chestiuni pe care le-am vrut îngropate, mai ales la nivel colectiv. Și va aduce putere fără limite tehnologiei, în viețile tuturor.

Pluto este cunoscut drept planeta puterii, a transformării, a manipulării, a extremelor. Este asociat cu forțele subconștientului și cu aspecte oculte ale existenței. De asemenea, simbolizează tranzițiile, inclusiv trecerea de la un stadiu la altul, uneori în mod simbolic mai degrabă decât fizic. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pluto este retrograd în Casa a 11-a. După ce va încheia retrogradarea, va rămâne acolo pentru următorii 20 de ani. Această perioadă va transforma modul în care te raportezi la prieteni și la comunitatea ta. În timpul acestui tranzit, obiectivele și aspirațiile tale vor fi supuse unor modificări sau reluări profunde.Schimbările aduse de Pluto retrograd în Casa a 11-a vor influența nu doar relațiile tale sociale și grupurile din care faci parte, ci și modul în care câștigi bani.

Taur/Ascendent în Taur

Pluto este retrograd în Casa a 10-a, ceea ce arată că vor exista schimbări semnificative în perspectivele tale asupra carierei și obiectivelor profesionale. Acest tranzit aduce și reluări în aceste domenii, ceea ce îți dă ocazia să reevaluezi și să ajustezi direcțiile în care îți îndrepți ambițiile și aspirațiile. Relațiile cu superiorii sau autoritățile pot deveni tensionate sau pot suferi modificări. Este bine să înțelegi că schimbările nu sunt neapărat rezultatul acțiunilor tale directe, ci reflectă transformările profunde aduse de Pluto în sfera carierei tale.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cu Pluto retrograd în Casa a 9-a, te afli într-o perioadă extrem de benefică pentru evoluția personală. Acest tranzit aduce transformări semnificative în viața ta, extinzându-ți orizonturile în moduri neașteptate și provocatoare. Vei avea oportunități de a intra în contact cu persoane noi, de a explora noi filosofii și de a descoperi modalități inovative de a privi viața și lumea înconjurătoare. Pluto va sprijini o schimbare profundă în percepțiile tale și în înțelegerea ta asupra lumii.

 

Citește mai departe pe astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, foto Facebook

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au spus „adio”, după 1 an și 3 luni de căsnicie. Adevăratul motiv al despărțirii: „Am decis să punem punct aici relației”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face

Fotografie de la fauxels: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/om-oameni-munce-te-munca-3184328/

De ce se îmbracă profesorii în fuste. Este o mișcare la nivel global. Cum arată situația în Spania

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru vara aceasta. Zodia care va câștiga foarte mulți bani până la sfârșitul lunii august
pixel