Pofta ciudată pe care o are Theo Rose în sarcină. Nu-i lipsește niciodată această băutură
Data publicării:
Theo Rose a dezvăluit cum îi decurge sarcina, dar și ce planuri are pe viitor cu Anghel Damian. 

Au trecut deja cinci luni de zile de când Theo Rose poartă în pântec primul său copil. Vedeta este în culmea fericirii și pe zi ce trece se bucură de noi lucruri pe care i le oferă această perioadă unică din viața ei. Mai mult, celebra solistă spune că și Anghel Damian trăiește la maximum fiecare secundă, fiind uneori și mai emoționat decât aceasta. Cântăreața spune că nu este o graviduță prea pretențioasă, însă există totuși o poftă pe care a avut-o constant până acum, de când a rămas însărcinată.

„Mamaie e atât de fericită și mă bucur că se întâmplă asta când ea e atât de plină de viață și fericită. Am băut apă minerală mai mult decât am băut în toată viața mea și mănânc puțin mai mult, atât.

Nu am pofte extraordinare, nu am fost pretențioasă și nu am avut probleme cu sarcina. Cu toate astea, îmi vine să plâng continuu. Mă abțin totuși. Nu mi-a zis nimeni nimic de nuntă.”, a declarat Theo Rose, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Te poate interesa și: Theo Rose și Florin Salam, criticați după ce le-au cântat copiilor bolnavi de cancer. Artiștii au sărit în apărarea lor: "Toți cei care i-au criticat ar trebui să facă ei ceva mai bine"

 

Theo Rose și Anghel Damian se gândesc la cununia civilă

Faptul că cei doi îndrăgostiți urmează să devină părinți în aproximativ patru luni de zile pune și anumite presiuni din partea celor din jur. Concret, toată lumea îi întreabă pe aceștia de data când se vor căsători. În acest sens, artista spune că deocamdată nu s-a gândit să organizeze o nuntă mare, cu mulți invitați, ci ar prefera să facă doar o cununie civilă restrânsă, unde să participe doar cei mai apropiați membri ai familiei. 

„Important e să fim fericiți. În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Am vorbit de asta cu el, mai ales de cununia civilă.

Tata și mamaie au știut din prima că e băiețel! A fost o surpriză faptul că este băiat și chiar mi-am dorit tare”, a dezvăluit Theo Rose în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Citește și: Marius Manole, în șoc hipotermic pe scenă: „Crunt e că spectatorii rădeau în continuare”. Ce s-a întâmplat cu actorul

 

Vedeta, probleme în primul trimestru de sarcină

Dacă acum își desfășoară toate proiectele în mod firesc, vedeta nu a avut parte de același noroc și în primul trimestru al sarcinii, când a fost nevoită să stea la pat zile în șir. 

„A fost foarte greu. Cică primul trimestru este foarte complicat. Sunt în luna a patra. Eu de când sunt însărcinată și mi-am mai pus viața la punct și s-au gândit și alți oameni la sănătatea mea. E și bine e și rău. Nu o să mă oprească un copil, când ai un copil muncești mai mult decât o faci pentru tine. O să vină cu mine la concerte, probabil că o să aibă și el un parcurs greoi, o să creștem împreună.

M-am simțit rău, am sunat cu o săptămână înainte, au sunat managerii mei. Organizatorul a reacționat ciudat și a trebuit să demonstrăm. Am sunat la doctor și am spus „Dă-mi ce-mi trebuie, te rog frumos, ca să trimit oamenilor ca să nu spună că încurc evenimente'.

La mine nu s-a pomenit niciodată în viața asta să încurc pe cineva. Efectiv, trec printr-o situație. Am trimis dovada și de acolo probabil a fost foarte ușor să se afle. Spui unui necunoscut că ești însărcinată. E unul dintre cei patru oameni care știau, unul fiind necunoscut. A fost un pic ciudat, pentru că nu aveam încă confirmarea că totul este cum trebuie”, a declarat Theo Rose, potrivit viva.ro


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anghel damian  copil  pofte  sarcina  Theo Rose 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel