Porecla necunoscută pe care o are Larisa Iordache. Află cum o strigă apropiații: „Așa îmi spune fratele meu” / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Larisa Iordache a dezvăluit detalii inedite din viața personală, dar a făcut și confesiuni emoționante din copilărie.

Larisa Iordache este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din România, care a dus numele țării noastre pe unele dintre cele mai mari podiumuri internaționale. Chiar dacă majoritatea persoanelor știu cu ce rezultate se mândrește campioana și care sunt medaliile pe care le-a adunat de-a lungul carierei de 20 de ani, puțini sunt însă cei care îi cunosc porecla Larisei Iordache. Invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, sportiva a dezvăluit cum o strigă apropiații, dar și care erau toate denumirile pe care le avea în copilărie.

„Singura poreclă care mi-a mai rămas este  Pitic, așa cum îmi spune fratele meu. În rest, toată lumea îmi spune pe nume. În copilărie mi se spunea Viezuraș, Viezure, pentru că eram foarte agilă. Mi se mai spunea Pici pentru că eram mică de înălțime, dar am eliminat din aceste porecle și am revenit la numele meu, pentru că-mi place.”, a declarat Larisa Iordache în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Te-ar putea interesa și: Motivul real pentru care Larisa Iordache s-a retras din gimnastică: „Treceam printr-o cădere psihică destul de mare, mai ales după ce...”

Cum s-a apucat Larisa Iordache de gimnastică

De asemenea, aceasta ne-a împărtășit și întâmplarea care a adus-o în sala de gimnastică. Totul s-a întâmplat de la o vârstă foarte fragedă, când Larisa nici nu știa ce viitor i-a pregătit viața. 

„Eu vin dintr-o familie de sportivi și mama și-a dorit să facem ceva cu viața noastră, nu să stăm în fața blocului să batem mingea degeaba. M-a dus la balet și nu prea mi-a plăcut. Într-o zi, întâmplător, eram în Parcul Carol cu fratele meu, iar prima mea antrenoare, doamna Mariana Câmpeanu, care m-a și văzut în parc a venit la mine și m-a întrebat dacă fac vreun sport sau dacă îmi doresc asta. I-am spus că eu nu vorbesc cu străinii și i-am arătat unde sunt părinții mei. Mama a fost foarte încântată să audă că este antrenoare de gimnastică și a acceptat să mergem la Dinamo. În prima zi de antrenament, nu am vrut să intru în sală, eram extrem de încăpățânată. După două zile am sunat-o pe mama și i-am spus că aș vrea să încerc să merg din nou. Din momentul în care am intrat în sală, nu m-am mai despărțit de ea.”, spune Larisa Iordache, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

VEZI și: Larisa Iordache, detalii neștiute din culisele emisiunii America Express: "De când am plecat de acasă, i-am spus Dianei..." / EXCLUSIV

Cum a arătat copilăria sportivei

Chiar dacă această viață nu i-a mai permis să desfășoare activitățile specifice copilăriei, Larisa Iordache spune că a trăit niște ani foarte frumoși în cantonamente, pe care nu i-ar da pe nimic în lume.

„Consider că lucrurile de genul acesta se întâmplă pur și simplu, nu alegi tu sau altcineva. Cred că e foarte important să fii omul potrivit la momentul potrivit și cred că eu am fost. Nu știu cum privesc ceilalți copii sau părinți, însă eu am avut o copilărie atât de frumoasă și plină, care m-a făcut să devin omul de astăzi, un om cerebral, un om cu spatele drept, și la propriu, și la figurat. Am trăit momente faine în copilărie, dar și momente grele, care m-au dus la acel ceva, adică medalie sau momente din care am învățat. Cred că asta e cel mai important în viață, să faci lucruri productive, să crezi în forțele tale. Am avut o copilărie extrem de frumoasă, am trăit atât de multe momente faine în cantonament, chiar dacă nu erau părinții cu noi, aveam doar 3 zile pe an voie acasă. Dar nu era o problemă. Părinții mă întrebau dacă nu-mi mai place să stau cu el, nu, îmi plăcea acolo,  era grupul meu acela. M-au maturizat cu siguranță aceste momente, m-au format.”, ne-a mai dezvăluit aceasta.

 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copilărie  gimnastă  Larisa Iordache  porecla 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel