Porecla pe care Cristi Borcea o avea în închisoare. Așa era strigat de toți deținuții
Data publicării:
Cristi Borcea era strigat de toți deținuții după o poreclă, cât timp a stat în spatele gratiilor, și nu după numele său real.

Cristi Borcea a avut de executat în trecut o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni, din care a stat închis 5 ani şi o lună. Această sentință a venit în urma condamnării sale în dosarul cu retrocedarea ilegală de terenuri, în februarie 2019. Chiar dacă acum, omul de afaceri și-a reluat complet viața pe care o trăia înainte și formează o familie frumoasă cu Valentina Pelinel, perioada petrecută după gratii a lăsat urmări destul de serioase asupra sa, în momentele acelea grele acesta fiind chiar la un pas de sinucidere. Mai mult, anii petrecuți în spatele gratiilor se pare că i-au adus și o poreclă lui Cristi Borcea, care era strigat de toți deținuții „Magdalena”. Acest lucru se datora faptului că bărbatul avea foarte multă grijă de aspectul său fizic și nu uita niciodată să se îngrijească. 

„Îi spuneam Magdalena bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare”, a spus Miron Mitrea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai, potrivit impact.ro

Cristi Borcea, prima reacție după ce a fost acuzat de nepotul lui Gigi Becali că i-a furat iubita: „Chiar nu are rost”

Ce spune Cristi Borcea despre anii petrecuți în spatele gratiilor

În urmă cu ceva timp, Cristi Borcea a povestit în cadrul unei emisiuni despre condițiile grele care sunt în pușcăriile din România, dar și despre traumele care i-au rămas din acea perioadă întunecată din viața sa. 

"Am fost un deținut ca orice deținut, dar datorită notorietății am avut și avantaje și dezavantaje. Norocul meu a fost cu Giovanni Becali și cu Victor Becali. Niciodată nu am avut cameră de hotel, bandă de fitness, bicicletă. Nu a fost niciodată demisă conducerea de acolo. În prima seară când m-am dus la Poarta Albă, am vrut să iau toate medicamentele.

Din 2009, de când am pierdut campionatul cu Urziceni, am probleme cu somnul. M-a luat Giovanni: bă ești nebun, eu am stat în Columbia, în Napoli, cum să faci așa ceva. M-am dus în baie, nu era apă, nu era nimic, era un butoi mare, toalete turcești.

Sub chiuvetă era o gaură unde era plin de șobolani. Ăsta a fost primul contact cu pușcăria. Se leagă cu celebra melodie Poarta albă. Lumea spunea că sunt condițiile cele mai bune acolo. Îmi este frică de șobolani. Pe săptămână visez cam de două trei ori treaba asta legat de pușcărie. Sunt traume care nu trec atât de ușor. Dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor acolo îmi era foarte greu. Gândacii, șobolanii și ploșnițele erau peste tot. Nu era apă caldă.”, a declarat Cristi Borcea la ”40 de întrebări”, de la Kanal D potrivit digisport.ro

Decizia care i-a schimbat viața Valentinei Pelinel: „Oare aș mai avea puterea să fac așa ceva?”

„Toată lumea arunca mâncarea acolo și veneau șobolani”

Soțul Valentinei Pelinel a făcut și o comparație între condițiile care există la penitenciarul de la Jilava și la cel de la Poarta Albă.

„La Jilava au apă caldă în fiecare zi, dar fac baie la 5 dușuri, nu există duș în cameră. Eu stăteam în cea mai mare cameră, de 10 metri pătrați, dar eram 4 în cameră. La Poarta Albă a venit doamna ministru în control și eram 12 în cameră. Știți de ce se spune că Poarta Albă e zonă VIP? Pentru că nu are etaje și este construită pe lung, zona este plină de verdeață și de pomi. Nu ai 4 etaje ca la Rahova sau Slobozia. La celelalte pușcării nu ai verdeață. Erau toalete turcești.

Toată lumea arunca mâncarea acolo și veneau șobolanii. Îmi era frică. Prima dată când am văzut, i-am zis lui Victor și mergeam la toaletă cu el de frică”, a mai spus omul de afaceri.

Întrebarea pusă de Denise Rifai, care l-a enervat pe Cristian Boureanu: „Sunteți sigură? Cine își asumă aceste declarații?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cristi borcea  inchisoare  porecla  ttraume  Valentina Pelinel 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel