Povestea de iubire neștiută dintre Delia și Răzvan Munteanu. Cum s-au cunoscut cei doi: „Venise într-un club de-al meu...”
Data actualizării:
Data publicării:
Delia și Răzvan Muntenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 12 ani.

Delia și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din lumea mondenă. Cei doi s-au cunoscut în 2010, iar doi ani mai târziu au decis să formeze oficial o familie. Iubirea dintre aceștia pare că a rămas la fel de solidă până în ziua de astăzi, întrucât se susțin reciproc în orice proiect, iar niciodată povestea lor de iubire nu a fost umbrită de vreun scandal. Puțină lume știe însă cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți. În urmă cu ceva timp, soțul artistei povestea cum idila dintre ei avea să înceapă într-un club, tot muzica fiind cea care i-a unit și pe atunci.


"Totul are legătură cu muzica. Delia venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei”, a declarat Răzvan Munteanu în trecut, potrivit okmagazine.ro

Poate te intereseză și: Delia: „E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii”. Artista le închide gura celor care o critică pentru stilul vestimentar

 

Cum o caracterizează Răzvan Munteanu pe artistă

Delia a fost întotdeauna una dintre cele mai nonconformiste artiste de la noi din țară, care nu a ținut cont de părerile celorlați și, cu toate acestea, a reușit întotdeauna să se facă plăcută în fața publicului. În acest sens, Răzvan Munteanu spune că artista nu este așa doar pe scenă, ci și în viața de zi cu zi.


“Vorbim şi de una, şi de alta, suntem destul de flexibili, putem trece de la un subiect la altul. Nu ne dezbatem foarte mult. Cele două vieţi sunt destul de simple. Ea ia foarte rapid nişte decizii, instictual, rezolvă lucrurile repede. Dacă echipa dezbate un subiect timp de zece ore, ea poate să vină zece minute şi să ne dea o idee bună pe care o îmbrăţişăm cu toţii. Pentru Delia, totul trebuie să se menţină într-o zonă de joacă, pentru că altfel îşi pierde interesul. E ca un copil, dacă nu mai simte bucurie, pleacă! Pentru noi e important să îi conservăm starea asta pe care apoi o transmite publicului”, a mai spus Răzvan Munteanu.

Te poate interesa și: Delia, noi declarații controversate: "Genurile feminin și masculin nu sunt reale. Totul e o piesă de teatru"

 

Delia: „Nu înțeleg cum poate să țină pasul cu toate lucrurile pe care vrea să le facă”

Pe de cealaltă parte, celebra artistă are, la rândul ei, doar cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viața. 

 „E din alt material, e pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiția să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva că atunci când ne-am cunoscut el nu făcea asta. Noi ne-am cunoscut într-un club. Ușor ușor am început să-mi dau seama că e extrem de talentat în treaba asta, în diverse lucruri. E și bun manager și în multe direcții. La un moment dat e un haos, nu înțeleg cum poate să țină pasul cu toate lucrurile pe care vrea să le facă.”, a spus și Delia, acum ceva timp, în podcastul realizat de Gorira, potrivit elle.

 

„Nu am călătorit separat niciodată de când suntem împreună”

Artista spune că a avut încredere în Răzvan Munteanu încă de când l-a cunoscut, chiar dacă în trecut se lovise de mai multe întâmplări neplăcute. Mai mult, cântăreața mărturisește că cei doi sunt o adevărată familie, care nu obișnuiește să facă lucrurile separat.

„Am avut niște experiențe cu manageri, oameni, echipe care m-au dezamăgit. Era ușor să mă furi. Nu eram doar eu în situația asta.

Nu zic că i-am deschis ochii în direcția asta, dar cumva s-au întâmplat lucrurile în momentul în care ne-am întâlnit, am petrecut timp împreună, a văzut de ce mă lovesc, povesteam lucruri de prin concerte și tot eu i-am zis: „hai să fim o echipă cumva, că în tine chiar am încredere.” Suntem o familie. (…) Nu trec zile să nu ne vedem. Nu am călătorit separat niciodată de când suntem împreună”, a adăugat Delia.

Citește și: „Eu pun pâinea pe masă”. Delia a rupt tăcerea despre soțul „milionar”: Eu întrețin familia

 

Motivul pentru care cei doi nu au devenit părinți până acum

De-a lungul timpului, Delia a primit extrem de des întrebarea conform căreia nu a devenit mamă până acum, în contextul în care are o relație atât de stabilă și de lungă durată cu Răzvan Munteanu. În acest sens, artista a răbufnit într-o zi pe rețelele de socializare și le-a oferit oamenilor, cu o urmă de ironie, motivul pentru care nu are un copil, până în momentul de față.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

VEZI și: Dan Bittman îi dă replica Deliei: „Hai să nu ne mai gândim că suntem prea mulți, că poate nu-i acolo problema”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cuplu  Delia  poveste de iubire  razvan munteanu  relatie 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel