Povestea din spatele piesei lansate de Vlad Musta, finalist Vocea României 2023. Cum a apărut „Toate pozele”: „Este doar o mică bucățică din mine” / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Vlad Musta, cunoscut pentru prestația sa impresionantă la Vocea României 2023, continuă să impresioneze publicul cu talentul său vocal. Tânărul artist a lansat „Toate pozele” și a vorbit în exclusivitate pentru Spectacola despre povestea din spatele noii sale piese.

Vlad Musta a impresionat, fără doar și poate, publicul cu talentul său vocal excepțional și cu carisma deosebită pe scena de la Vocea României 2023. Tânărul a reușit să întoarcă toate scaunele, fiind aplaudat în picioare de Theo, Horia Brenciu și de întreaga sală. Deși în audițiile pe nevăzute, Vlad Musta a ales să meargă în echipa lui Smiley, după confruntări a ajuns în echipa Irinei Rimes. Tânărul a reușit să ajungă în finală, , fiind foarte aproape de a câștiga marele premiu de 100.000 de euro.

Te-ar putea interesa și: Sfatul neașteptat care l-a dus pe Vlad Musta până în finala Vocea României. Abia acum s-a aflat ce i-a spus Irina Rimes în culise / Video

Vlad Musta, finalist Vocea României 2023, a lansat piesa „Toate pozele”

​Cei care l-au îndrăgit și susținut în sezonul 11 de la Vocea României au acum ocazia să-i asculte noua sa piesă,  intitulată „Toate pozele”. Vlad Musta continuă să demonstreze că este un artist desăvârșit, capabil să atingă inimile ascultătorilor săi. Într-un interviu pentru Spectacola, Vlad Musta, finalist Vocea României 2023, ne-a vorbit despre noua sa melodie.

Te-ar putea interesa și: Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Vlad Musta a explicat că piesa reprezintă o parte din trăirile sale personale, cu toate că preferă să nu-și expună complet viața personală în melodiile sale. El a subliniat că „Toate pozele” este o melodie pop cu influențe rock, care reflectă atât experiențele sale, cât și emoțiile universale, precum iubirea și suferința. Tânărul a adăugat că muzica sa este creată din dorința de a transmite sentimente autentice, lăsând publicul să se regăsească în povestea piesei.

„Eu de regulă nu vorbesc despre chestii sentimentale la modul foarte deschis. Eu nu o să vin să spun despre viața mea, indiferent de cât de buni prieten aș fi cu cineva. O să încerc să fac asta, pentru că la un moment dat trebuie să te deschizi în viață. Încerc să fac asta prin ceea ce scriu, cât de mult se poate. Este foarte greu. Piesa «Toate pozele» este și nu este o poveste din viața mea. Încerc să implic chestii din viața mea în tot ceea ce scriu, dar în același timp încerc să nu, dacă are sens ce spun. Este o piesă pop, cu ușoare și mici influențe rock. Este ceva ce abordez de regulă ca gen muzical. Nu am încercat, deși ar trebui să fac asta, să gândesc că trebuie să fac o piesă într-un anumit stil, ca să poți cumva să îți gândești și proiectul la concerte.

În mare parte a timpului cânt cu bandul și nu am gândit niciodată chestia asta. De regulă când mă pun să scriu, scriu exact ce simt și abia după încerc cumva să văd cum pot să etichetez sau să clasific piesa respectivă în ceva. Piesa este doar o mică bucățică din mine. Publicul trebuie să simtă exact ce simte, atât. Este o problemă general valabilă, că iubirea toată lumea a simțit-o sau o va simți cândva. Toată lumea s simțit-o. Toată lumea suferă. Este o problemă general valabilă. Important este ca fiecare ascultător să se identifice cu povestea lui. De aceea este un subiect general valabil”în cadrul emisiunii”, a mărturisit Vlad Musta, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Antena 1

Danny Boy și Mădălina de la Insula Iubirii s-au despărțit. Ispita a făcut anunțul

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram

Oana Niculescu Mizil, dezvăluiri despre relația cu Marian Vanghelie: „Nu a dat niciodată în mine”




pixel