Povestea impresionantă de viață a Cameliei de la „Insula de 1 milion”. S-a înscris în competiție pentru a-i cumpăra fiului ei o locuință
Data publicării:
Camelia, responsabilă cu gestionarea resurselor de hrană în tabăra Vesticilor, de la „Insula de 1 milion”, are o poveste de viață impresionantă

Camelia Beldiman este un concurent important în tabăra Vesticilor la "Insula de 1 milion", reality-show-ul difuzat de Kanal D, fiind responsabilă cu gestionarea resurselor de hrană, dar și un mediator vocal când vine vorba de conflictele dintre coechipierii ei. Mereu în mijlocul colegilor săi din tabără, a fost un factor important în decizia pe care vesticii au luat-o în cazul Adinei, concurenta care a decis să părăsească în miez de noapte tabăra Sudicilor, dar și cea care avut grijă ca toți membrii câmpului vesticilor să se bucure de peștele  câștigat la probe, pentru care s-a luptat cu dinții, la propriu și la figurat, Marius.

Referitor la Adina, opțiunea Cameliei a fost cât se poate de clară. "Mai este o tabără (n.r. -a Nordicilor). Eu nu mă simt bine cu ea, este alunecoasă, foarte alunecoasă. Nu-mi place, eu nu am rezonat cu ea", a fost opinia despre Adina, iar grupul a decis apoi că Adina nu poate rămâne în tabăra Vesticilor.

Camelia are 45 de ani, este din Brașov și de profesie responsabil expediție mărfuri. Nu s-a căsătorit niciodată, are un fiu în vârstă de 28 de ani pentru care, de altfel, s-a și înscris în cel mai amplu experiment social, "Insula de 1 milion", dorind să îi achiziționeze acestuia o locuință. Viața concurentei din tabăra Vesticilor nu a fost întotdeauna una ușoară, însă voința și determinarea au fost cele care i-au condus pașii spre succes.

“Ori eram privită cu admirație, ori desconsiderată "

"Aveam aproape 17 ani când l-am născut pe fiul meu. Eram un copil cu copil. Am trecut prin toate instanțele morale, începând de la profesori, colegi, cunoscuți. Era ceva extrem; ori eram privită cu admirație, ori desconsiderată. Nu era cale de mijloc, dar nu mi-a păsat. Nu am perceput-o foarte greu, pentru că am stat cu părinții mei, care i-au fost și mamă și tată fiului meu. Bineînțeles că eram prezentă sută la sută, dar ei erau cumva peste mine în casă ca influență, ca tot. Nu am simțit niciodată greutatea asta. M-am dus în continuare la școală, la liceu, mi-am petrecut tinerețea în mod normal", a declarat Camelia Beldiman înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Nu se teme de nimic în această competiție, iubește natura, drumețiile pe munte, cu cortul. De altfel aceasta era activitatea preferată în familia concurentei de la "Insula de 1 milion", până în momentul în care s-a petrecut o tragedie.  Camelia a găsit  însă puterea să meargă mai departe și să depășească suferința prin care a trecut.

"Ce m-a marcat în mod excepțional a fost moartea fratelui meu, acum 9 ani, în accident de mașină. De atunci nu am mai fost eu. Parcă mi-a schimbat radical optica despre viață, tot. A fost o traumă. Eram foarte apropiați, el era sufletul meu pereche. De când am fost mici. Nu am depășit momentul și nu îl voi depăși niciodată. Am rămas cu dorul. O emoție pozitivă a fost când a terminat fiul meu facultatea. Am simțit că am reușit, că l-am ținut pe drumul cel bun. Fiind mama singură toată copilăria l-am ținut ocupat, departe de influențe negative. Când am terminat eu facultatea am fost fericită. Lucram în trei schimburi atunci și îmi era greu;  și copil, și muncă. Dar am reușit să termin o facultate patru ani la zi, cu brio, cu 10", a adăugat Camelia Beldiman.

Răbdătoare, perseverentă, implicată în viața taberei Vesticilor, Camelia pare  hotărâtă să se bucure cât mai mult de tot ceea ce se întâmplă în aventura "Insula de 1 milion". Până unde va ajunge și cum se va descurca mai departe, veți află în continuare  urmărind “Insula de 1 milion”, sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel