Povestea impresionantă de viață a lui Florin Niță, portarul Naționalei. Irina Reisler: „Știam că a trecut prin multe greutăți”
Data publicării:
Povestea de viață a lui Florin Niță, portarul Naționalei, este ca un scenariu de film. Puțini sunt cei care știu că fotbalistul ascunde în spate o adevărată dramă. 

Florin Niță, portarul Naționalei, este fără doar și poate eroul din poarta României la EURO 2024. Este împreună cu Laura Niță, femeia cu care este căsătorit de mai bine de 10 ani și lângă care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Numele său a fost scandat în aceste zile de un stadion întreg, după ce a reușit să apere spectaculos mingile adversarilor.

Acum este împlinit atât pe plan profesional, cât și personal, însă viața a fost extrem de dură cu el. Florin Niță are o poveste de viață impresionantă. Rămas orfan de tată de la vârsta de 5 ani și cu o mamă bolnavă, internaționalul român a fost nevoit să muncească de mic. Pansela Manea, vecina lui Florin Niță, a  fost cea care a contribuit la formarea portarului-erou, așa cum a fost numit, după ce a rămas și fără mama sa.

Povestea impresionantă de viață a lui Florin Niță, portarul Naționalei. Irina Reisler: „Știam că a trecut prin multe greutăți”

Irina Reisler, fostă vedetă TV, a postat în mediul online un mesaj emoționant despre Florin Niță, imediat după meciul România-Belgia, de sâmbătă, 22 iunie. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că l-a cunoscut pe portarul titular al naţionalei României în urmă cu 10 ani. Deși era cunoscut, Florin Niță era un om modest, iar acest lucru a impresionat-o.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău, reacție explozivă. Afaceristul a rupt tăcerea despre relația cu Daria, presupusa iubită: „Astăzi ies cu cineva, mâine cu altcineva”

Ea știa povestea lui Florin de la Laura și era conștientă de greutățile pe care le-a întâmpinat încă de mic. Irina Reisler a declarat că portarul-erou a muncit din greu, făcând sacrificii uriașe și trecând prin multe dificultăți de-a lungul vieții. El a crescut singur, fără părinți sau bunici, până când a întâlnit-o pe Laura, prima femeie din viața lui. După căsătorie, Laura a devenit totul pentru Florin: soție, prietenă, mamă, sprijin și motivație. După venirea copiilor, familia lor s-a consolidat, iar viața sa a căpătat cu adevărat sens.

„L-am cunoscut pe Florin Niță acum 10 ani, la noi în firmă. A venit împreună cu Laura, soția lui. Erau doi copii minunați, de o modestie rar întâlnită. Rar de tot. Florin era deja cunoscut și, cu toate astea, se comporta de un firesc impresionant. M-a frapat, m-a șocat și… m-a bucurat. Știam povestea lui de la Laura, știam că a muncit din greu, de când era mic, că a făcut sacrificii uriașe și a trecut prin enorm de multe greutăți. Știam că a crescut singur, fără părinți, fără bunici, fără nimeni. Până la Laura, Florin nu a avut pe nimeni. După ce s-au întâlnit și s-au căsătorit, Laura i-a devenit soție, prietenă, mamă, sprijin, motivație - totul lui. Apoi, au apărut copiii. Și, pentru amândoi, cuvântul “familie” s-a tradus simplu: Dumnezeu.

Asta este amintirea mea despre Florin. Și despre Laura, că eu nu îi pot separa, nici măcar într-o poveste. O iubire imensă, o prietenie rar întâlnită, o relație absolut specială și o familie de o căldură incredibilă. De câte ori îi văd pe Facebook, zâmbesc. Pentru că, deși anii au trecut și, iată, Florin a ajuns sus de tot și este o celebritate, ei au rămas aceiași copii frumoși, discreți, la locul lor și modești. Oameni care te bucură prin simpla lor existență. Bravo, copii! Jos pălăria! Hai, România!”, a spus Irina Reisler, fostă vedetă TV.

Te-ar putea interesa și: Iulia Albu, în război cu Mihai Albu. Vedeta, acuzații dure la adresa fostului soț: „Vă rog să nu dați curs provocărilor venite din partea lui”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta




pixel