Povestea tragică a uneia dintre ispitele de la Insula Iubirii. Cum a supraviețuit abuzului și a găsit puterea de a merge mai departe
Data publicării:
Ioana Zamfir, una dintre ispitele de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, ascunde o poveste de viață tragică. Aceasta a vorbit despre abuzul pe care l-a trăit timp de 15 ani alături de un bărbat cu 20 de ani mai mare decât ea, pe care l-a cunoscut când avea doar 14 ani. 

Ioana Zamfir a fost una dintre ispitele de la „Insula Iubirii”, sezonul 8. Puțină lume știe însă că ea este fostă gimnastă și campioană națională. De asemenea, tânăra a trăit o poveste tragică și un abuz emoțional timp de peste 15 ani. Pe când avea doar 14 ani, fata a cunoscut un bărbat de 34 de ani cu care a început o relație, fără să bănuiască abuzul și chinul pe care îl va suporta lângă acesta. 

„El era salvatorul meu”

Invitată în cadrul emisiunii „Viața fără filtru”, fosta ispită a mărturisit că bărbatul i-a promis la începutul relației că va avea grijă de ea și că va fi întotdeauna în siguranță. Având o vârstă atât de fragedă, tânăra a crezut vorbele acestuia și a simțit că nimeni nu o va mai accepta așa cum este, motiv pentru care a acceptat să aibă o relație cu el. Bărbatul a recunoscut că ea este fix ceea ce el căuta, o fată tânără pe care să o modeleze după bunul plac și o punea să vizioneze filme pentru adulți pentru a o învăța să facă lucruri care erau pe placul lui.

„Cred că m-am gândit că nu o să mai întâlnesc pe cineva care să mă accepte așa cum sunt. Nici nu gândești prea mult la vârsta aia. Mai mult m-am agățat de el, el era salvatorul meu. Exact asta am și vorbit la început, că va avea grijă de mine, o să mă crească, o să mă protejeze, că sunt în siguranță de acum înainte și nu am nevoie de mine. Mi-a zis că asta căuta, o fată tânără pe care să o modeleze cum vrea el. Pe lângă filmele pentru adulți, îmi spunea tot timpul că nu sunt suficientă de matură. Era normal că nu eram matură, dar eu voiam să îl mulțumesc pe el și atunci executam tot ce spunea”, a spus Ioana Zamfir.

Te-ar putea interesa și: Momente dificile pentru Gabriela Cristea. Ce s-a întâmplat când fiica ei a plecat în excursie cu colegii de clasă: „Mi s-a rupt sufletul într-o mie de bucăți”

„Erau niște strigăte de ajutor”

Ioana Zamfir a mărturisit că la vârsta de 18 ani s-a mutat cu bărbatul, iar la doar două luni a încercat să își pună capăt zilelor pentru că nu mai suporta comportamentul acestuia. Tânăra a spus că timp de un an tot ceea ce a făcut a fost să gătească pentru angajații iubitului său. Pentru a evada din realitatea crudă, a început să bea din ce în ce mai mult, fără să îi pese de viața sa. Relația abuzivă a durat 15 ani, iar la vârsta de 30 de ani, Ioana a decis să îl părăsească definitiv.

Din păcate, mama Ioanei nu a fost niciodată lângă ea și nici măcar acum nu vrea să aibă o relație cu fiica ei. La începutul relației cu bărbatul mai mare decât ea cu 20 de ani, Ioana a fost pusă de mama sa să aleagă între ea și iubitul ei, iar ea a ales să rămână alături de el. Din această cauză, legătura dintre cele două s-a rupt definitiv, iar acum, după 15 ani, mama sa încă nu dorește să audă de fiica sa. Ioana Zamfir a mărturisit că a învățat să își umple singură golurile lăsate de absența mamei și a conștientizat că nimeni nu este responsabil să îi ofere iubire.

Te-ar putea interesa și: Horoscop miercuri, 23 octombrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

„M-am dus la el și nu a durat foarte mult, după două luni am avut prima tentativă de sinucidere. Te face să simți că nu ești bună de nimic, că nu o să poți să faci nimic niciodată, să privești viața prin ochii lui. (...) Tindeam să mă pedepsesc singură și atunci mă tăiam pe mână. Erau niște strigăte de ajutor, era foarte clar pentru el prin ce treceam eu, plângeam de dimineața până seara. El era plecat aproape tot timpul de acasă. Un an de zile nu am ieșit nicăieri pentru că aveam opt oameni angajați pentru care eu găteam. În ultimii ani nu mai știam cum să fac față să o iau de la capăt.

Era foarte greu. Am început cu un pahar de vin în fiecare zi. După vezi că nu își mai face efectul și bei două pahare. 15 ani a durat relația. Am împlinit 30 de ani cu el și după șase luni am plecat. (...) Când mi-am dat seama cu ceva timp în urmă că nu o să pot să am o relație foarte apropiată cu mama mea, am avut grijă să îmi umplu singură acel gol și să nu mai aștept asta din partea nimănui. Nu este nimeni responsabil să îmi umple niciun fel de gol sau să îmi ofere iubire. Nu pun asta pe umerii nimănui”, a adăugat Ioana Zamfir, în cadrul emisiunii „Viața fără filtru”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel