Povești de groază cu... Bianca Tilici: „Simțeam cum casa mea nu se mai simte ca acasă" EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Se apropie cea mai înfricoșătoare sărbătoare, așa că vrem să aflăm ce superstiții au vedetele, ce le sperie, dar și ce povești de groază își amintesc din copilărie! Iată ce superstiții are Bianca Tilici, dar și ce povești de groază are să ne spună. 

Halloween-ul nu e o sărbătoare românească... cu toate astea, noi, românii, ne simțim „ca peștele în apă” în jurul acestei zile. Cu toții am auzit povești, mituri, legende, care mai de care mai terifiante, mai „de speriat”. Unele în copilărie, spuse de bunici, de frații mai mari sau de prietenii de joacă, altele descoperite în perioada adolescenței, iar altele, aflate poate abia acum.  Strigoi, vrăjitoare, fantome, vampiri, demoni, monștri, baba cloanța și alte personaje terifiante ne-au înfricoșat în copilărie. 

Spectacola:  Ai vreo poveste de speriat, pe care ai vrea să o împărtășești cu noi?

Bianca Tilici: Țin minte că atunci când eram copil, unul din prietenii mei de atunci mi-a povestit despre mitul unui creaturi înfricoșătoare și cum că dacă i-ai spune numele acestei creaturi după ora 00:00 aceasta va veni în seara respectivă și te va bântui. Eu mică fiind m-am temut teribil și îmi amintesc că în acea seară, după ce aflasem de acest mit, mi-a fost mult mai greu să adorm și îmi părea că aud pași sau văd umbre. De atunci mi-am promis că nu o să stau să mai ascult povești de genul pentru că sunt o persoană care se sperie foarte ușor și devin paranoică. Așa că pentru mine Halloween-ul este destul de înfricoșător. 


Spectacola: Ai experimentat vreo dată o situație „supranaturală” care te-a înfricoșat?

Bianca Tilici:  Da, țin minte că am avut o perioadă destul de îndelungată în care îmi era teamă să adorm la prânz fiind mereu aveam un vis foarte realist și înfricoșător din care îmi era foarte greu să mă trezesc. Visul era mereu același, eu dormind în propriul pat și o entitate care nu ma lăsa să mă trezesc. A fost o luptă destul de grea să trec peste acest episod deoarece prinsesem o frică de a dormi la prânz dar am învins-o făcând fix lucrul de care mă temeam și a trecut cu timpul.

Spectacola: Care sunt cele mai mari frici ale tale?

Bianca Tilici:  Deși poate suna copilăresc, încă am frica de întuneric. La mine în casă există 2 lumini de veghe foarte draguțe, o ciupercă cu lumină roz și cealaltă multicoloră. Nu îmi place atunci e beznă totală și sunt singură pentru că nu mă simt confortabil. Prefer să există o tentă mică de lumină noaptea pentru a putea dormi liniștită

 

Spectacola: Ești o persoană superstițioasă?

Bianca Tilici: În principiu nu, nu cred că dacă e lună plină și îți scrii o dorintă pe o foaie de dafin și după îi dai foc acea dorință se va îndeplini. Ce pot spune este că evit tot ce înseamnă energie negativă, povești înfricoșătoare, mituri cu conotație negativă etc pentru că sunt o persoană care se sperie foarte ușor și îmi doresc să mă înconjor de lucruri frumoase și să mă umplu de energie pozitivă.

Spectacola: Ce remedii, leacuri sau tradiții „te-au ajutat” să scapi de anumite frici?

Bianca Tilici:  Îmi aduc aminte de un episod în care simțeam cum casa mea nu se mai simte ca "acasă", că nu mai este un spațiu în care să mă simt în siguranță. Totul a pornit de la un caiet în care eu îmi scriam dorințele, practic manifestam și de când cu acel caiet simțeam cum casa mea s-a umplut de o energie negativă care îmi provoca o stare de neliniște, anxietate și mai ales de frică. Am reușit să scap după ce am rupt și aruncat caietul respectiv care a fost urmat de o curățenie generală în toată casa.

Spectacola: Spune-ne un film de groază pe care ni-l recomanzi sau pe care, din contră, ne recomanzi ca mai bine să nu-l vedem. 

Bianca Tilici:  Nu sunt fan filme de groază iar cele pe care le-am văzut au fost alături de prietenii mei la cinema după multe ore de convingere. Ce pot spune este că am văzut The Nun 2 și 3 zile la rând am dormit cu lumina aprinsă. 

Spectacola: Sărbătorești Halloween ul?

Bianca Tilici:  Nu pot spune că îl sărbătoresc precum Crăciunul, însă îmi plac unele decorațiuni de Halloween, cele care sunt drăguțe și deloc înfricoșătoare. Mi-am cumpărat, cu ocazia acestei sărbători, un suport de lumânări în formă de fantomă și pot spune că este absolut adorabil. De asemenea, am o pasiune pentru căni iar cu această ocazie de Halloween, colecția mea s-a mărit. Imi place ideea de a te costuma și a ieși, e o activitate fun de făcut cu prietenii. Anul acesta le-am propus prietenilor mei să ne cumpărăt costume gonflabile cu personajele din Sponge Bob și să mergem într-un club costumați așa. Sunt convinsă că reacția oamenilor va fi una memorabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artist  bianca tilici  haloween  horror 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




pixel