Pozitiv COVID-19. Lista artiștilor infectați cu noul coronavirus
Data publicării:
Pandemia de coronavirus a afectat celebrități din întreaga lume. Cele mai importante nume de la noi, dar si de peste ocean, cu testul pozitiv COVID-19. 

Anularea concertelor nu a fost singura problemă cu care s-au confruntat artiștii din întreaga lume, mai multe vedete fiind diagnosticate pozitiv cu Covid-19. 


Mihai Budeanu trece prin momente grele din cauza virusului Covid-19, acesta fiind unul dintre cei mai afectați artiști de la noi din țară. Membrul trupei 3 Sud Est a fost testat pozitiv în urmă cu două săptămâni și este în continuare internat la Spitalul Municipal din Medgidia.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 3 Sud Est (@3sudest_official)


Mark Stam, tânărul artist în vârstă de 22 de ani, a fost plecat în Republica Moldova pentru o perioadă de două săptămâni, la întoarcerea în București, și-a făcut testul Covid pentru siguranța lui dar și a colegilor de studio. Rezultatul l-a uimit atât pe el, cât și pe cei din jur. Artistul nu a avut niciun simptom. 


„Când am venit la Bucureşti mi s-a spus: ca să pot să vin la studio să lucrez este obligatoriu să mă testez pentru Covid-19. Eu - foarte convins că n-are cum, 100% trebuie să fie negativ pentru că eu m-am protejat plus că am o imunitate bună”, povesteşte Mark Stam.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mark Stam (@markstam_official)


Adi Sînă s-a izolat în podul casei, după ce a aflat că este pozitiv Covid-19. Artistul nu a avut simptome și s-a filmat constant în cele două săptămâni pentru a le împărtăși fanilor momentele prin care trece. 


Antonio Banderas a anunțat că s-a infectat cu coronavirus chiar de ziua sa, pe 10 august, la împlinirea a 60 de ani. Actorul a mărturisit atunci că starea sa este relativ bună și că singurul simptom pe  care îl are este că se simte mai obosit decât de obicei. Antonio Banderas a privit partea plină a paharului și a încercat să se bucure de odihnă și de acele clipe de relaxare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial)


J Balvin le-a împărtășit fanilor că este infectat cu Covid-19 printr-un clip video postat pe rețelele de socializare. Artistul a mărturisit atunci că trece prin cele mai grele momente din viața sa și îi îndeamnă pe toți oamenii să fie mai atenți cu acest virus, deoarece este extrem de periculos. 


Pink: „La un moment dat, cred că în jur de 18 martie, m-am trezit în mijlocul nopții și nu puteam să respir. Am avut nevoie de inhalator pentru prima oară în ultimii 30 de ani. Când a început treaba asta a început să-mi fie foarte frică.”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de P!NK (@pink)


Andrea Bocelli, tenorul italian, a fost confirmat pozitiv Covid-19 pe data de 10 martie. Acesta a ținut totul secret pentru a nu-și alarma fanii.


„Fără simptome. Am făcut testul și am văzut că sunt pozitiv. Sincer, când am aflat, era 10 martie, m-am aruncat în piscină pentru că eram bine. Numai febră ușoară, 37,2 - 37,3”, a declarat Andrea Bocelli.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial)


Kanye West a dezvăluit într-un interviu pentru revista Forbes că a avut Coronavirus. 


„Îmi amintesc că cineva mi-a spus că Drake a avut Coronavirus și răspunsul meu a fost că Drake nu poate fi mai bolnav decât mine. Nu cred în puterea vaccinului. Atunci când ei ne spun că vor rezolva problema cu un vaccin, este ceva foarte periculos”, a mărturisit rapper-ul. 


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: International
Tagurile articolului: adi sina  andrea bocelli  coronavirus  covid-19  j balvin  kanye west  Mark Stam  mihai budeanu  pink 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel