PREMIERE DE WEEKEND Clint Eastwood revine în cinematografe cu noul său film, ''Cry Macho''
Noul film al lui Clint Eastwood, "Cry Macho", se lansează vineri în cinematografele americane, într-o nouă adaptare a romanului cu acelaşi nume al scriitorului N. Richard Nash, prezentând călătoria unei foste vedete de rodeo care ajută un tânăr să ajungă din Mexic în Texas (SUA).

Având acţiunea plasată în 1979 şi un aer care aminteşte de precedentul său film "Gran Torino" (2008), filmul este interpretat de Clint Eastwood în rolul lui Mike Milo, care pe vremuri a fost o mare vedetă a competiţiei de rodeo iar acum se dedică creşterii cailor.

 

 


Protagonistul acceptă misiunea fostului său şef de a-l aduce acasă pe fiul său cel mic, Rafa, care trăieşte în Mexic. Cei doi sunt nevoiţi să străbată mai multe drumuri secundare pentru a pătrunde în Texas şi se confruntă cu o serie de peripeţii pe drumul lor de întoarcere.

Tânărul actor mexican Eduardo Minett, care îşi face debutul cinematografic în rolul lui Rafo, este partenerul de aventuri al lui Eastwood.

 

Neobosit la vârsta de 91 de ani şi devenit celebru pentru modul său rapid de a realiza un film, Clint Eastwood a făcut acest lungmetraj în timp record în perioada pandemiei, fiind totodată şi primul său film ca regizor şi actor după "The Mule" (2018).

Se pare că Eastwood nu are nicio intenţie să renunţe la cinematografie, în pofida vârstei sale înaintate, având în vedere că în ultimii ani el a lansat patru filme în calitate de regizor: "Sully" (2016), "The 15:17 to Paris" (2018), "The Mule" (2018) şi "Richard Jewell" (2019).

Pe de altă parte, afişele cinematografelor nord-americane par să se însufleţească, odată cu scăderea numărului de cazuri de COVID-19, fiind prezentate şi alte premiere, precum "The Eyes of Tammy Faye", un film inspirat din viaţa predicatoarei evaghelice Tammy Faye, care a revoluţionat modul de apropiere a discursului religios, graţie apariţiilor sale televizate.

 

O altă premieră este filmul "Blue Bayou", ce prezintă problemele imigraţiei asiatice în SUA prin intermediul unui bărbat, care poate fi deportat în orice moment, deşi a crescut în ţara americană.

 


Şi nu în ultimul rând, cântăreaţa indie St. Vincent prezintă un documentar suprarealist, cu ajutorul prietenei sale şi realizatoare Carrie Brownstein, un film care face o incursiune în lumea artiştilor rockului alternativ, notează Agerpres. 

Autor: Maria Alexandru | Dată: 17 sep, 22:33

Horoscop, sursa pixabay

Cele mai norocoase ZODII până în 2040! Câştiguri financiare şi noroc în dragoste

Horoscoper,, sursa pixabay/ autor Zigmars Berzins

Dacă ai următoarea ZODIE, pregătește-te pentru 2022! Ți se schimbă destinul

Unsplash.com/ autor Jenny Ueberberg

Zodiile și șofatul. Un studiu arată ce semn zodiacal se descurcă cel mai bine la volan

Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Horoscop, sursa pixabay

Semnele zodiacale care sunt lideri înnăscuți. Sunt cei mai grozavi șefi

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Horoscop, sursa pixabay

Totul se SCHIMBĂ pentru o ZODIE în 2022. Vei crede că ai dat lovitura, dar mare atenție! ”Adevărul gol-goluț”