Preparatul cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „E una dintre cea mai bună mâncare pe care am mâncat-o vreodată”
Data publicării:
Cristina Șișcanu l-a dat pe spate pe Mădălin Ionescu cu preparatul său. Aflați în vacanță în Franța, prezentatoarea TV a gătit o mâncare cu care l-a surprins pe soțul său, care nu s-a putut abține să nu o laude.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au decis să își ia o vacanță binemeritată și să se relaxeze pentru câteva zile în afara țării. Ei au plecat alături de cei doi copii, Filip și Petra în Franța, iar prezentatoarea TV a hotărât să le facă pe plac celor dragi și să le gătească ceva bun. Preparatul l-a impresionat atât pe Mădălin Ionescu, cât și pe fiica lor, Petra, iar Cristina Șișcanu a primit numai laude pentru mâncarea pe care a gătit-o.

Preparatul cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu

Deși recunoaște că acasă nu este neapărat o adeptă a gătitului, vedeta și-a demonstrat de atâtea ori talentul culinar. Și de această dată, prezentatoarea TV a intrat în bucătărie și și-a impresionat familia cu un preparat extrem de gustos, paste cu chifteluțe în sos.

„Este nebunie aici la noi în casă. Am făcut chiftele cu sos roșu. Este foarte mult sos, pentru că așa ne trebuie nouă. Îi facem lui Filip mâncarea și avem nevoie de mult sos. Acesta este prânzul. Facem și o salată. Aici fierb pastele și după facem și o tocăniță de cartofi”, a spus Cristina Șișcanu.

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față, după ce Gabi Bădălău a spus că a fost înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Există niște contexte”

„Arată și miroase senzațional”

În timp ce pastele erau la fiert, iar chifteluțele în sos erau aproape gata, Mădălin Ionescu și Petra așteptau nerăbdători să deguste preparatul, fiind atrași de miros. Prezentatorul TV a ținut să remarce faptul că și cu o seară în urmă a gătit excepțional.

„Arată și miroase senzațional”, a reacționat Mădălin Ionescu.

„Miroase foarte bine”, a completat și Petra.

„Și aseară ai gătit excepțional”, a spus Mădălin Ionescu.

„Gătești mai bine în vacanță”, a adăugat Petra.

„Păi în vacanță gătesc, că acasă o fac din când în când”, a precizat Cristina Șișcanu.

Te-ar putea interesa și: Adelina Pestrițu, pregătită să devină mămică pentru a doua oară: „Îl primim cu brațele deschise”

„Sunt unele dintre cele mai bune paste pe care le-am mâncat vreodată”

Mădălin Ionescu a fost profund impresionat de preparatul realizat de soția sa. După ce a degustat, și Petra a lăudat mâncarea pe care a făcut-o mama ei.

„Cum să zic? Cred că sunt unele dintre cele mai bune paste pe care le-am mâncat vreodată”, a mărturisit Mădălin Ionescu.

„Acum fierbem pastele, că se fierb repede. Voiam să fac un piure, dar ne-am întins cu cumpărăturile și deja e ora mesei, iar lui Filip îi este foame, deci facem repede paste. Acestea sunt pastele pe care le aveam, le combinăm cu chiftele. Le luasem să le fac cu altceva, dar că să facem? Acum le combinăm așa”, a spus Cristina Șișcanu.

„Foarte gustos”, a reacționat Petra după ce a degustat preparatul.

Te-ar putea interesa și: Vlad Gherman, revoltat de momentul iscat la concertul Coldplay. Ce părere are despre Babasha: „Îi înțeleg și pe cei care au huiduit”

Te-ar putea interesa și: „M-am îndrăgostit de tine”. Connect-R și Misha formează din nou un cuplu? Videoclipul care confirmă că s-ar fi împăcat a ajuns pe internet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare




pixel