‘Ion Dolănescu avea 2 milioane de euro sub saltea’. Presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu, noi acuzații șocante
Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu a făcut noi declarații șocante despre regretatul artist.

Ion Dolănescu s-a stins din viață în anul 2009. Artistul a lăsat în urma lui o mare durere, dar și un adevărat război între fiii săi, Ionuț și Dragoș. Cei doi s-au luptat ani la rând pentru moștenirea de un milion de euro. La un moment dat, Dragoș Dolănescu a mărturisit că tatăl său avea o sumă imensă de bani sub saltea. Mai mult decât atât, acesta îl acuza pe fratele său,  Ionuț Dolănescu, că a luat toți banii din casa tatălui său după moartea acestuia.

”Tata a ascuns în casa cea mare din București 1.800.000 de euro, iar Ionuț a luat toată suma!”. Dragoș mai susținea atunci că tatăl lui nu avea încredere în bănci și că de aceea a decis să își strângă averea “la saltea”, spunea Dragoș Dolănescu.

Acum, Ionuț Petrescu, presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu face noi declarații șocante. Acesta a mărturisit că lucrurile au stat cu totul diferit față de cum declara Dragoș Dolănescu în urmă cu 12 ani.

”Nu, Ion Dolănescu nu a ținut niciodată banii în casă. Doar la țară se țineau banii la saltea. Dragoș spune multe, dar, fapte? Ion Dolănescu nu strânsese mulți bani, nu era un zgârcit, dimpotrivă. De câte ori ieșeam pe afară îmi mai dădea bani de buzunar, pentru o prăjitură. Aveam tot ce îmi doream, la el în casă chiar nu duceam lipsă de mâncare, de bani, de nimic. El era topit după copii, flori și cățelușa Ledy”, a spus bărbatul, pentru Impact.ro. 

 

Presupusul fiu al lui Ion Dolănescu vrea să facă testul ADN

Ionuț Petrescu a declarat  că mama lui a locuit în casa maestrului și a întreținut relații intime cu acesta. Petrescu are și o cerință în cazul în care se va efectua testul ADN. Bărbatul solicită prezența Direcției Generale Anticorupție în momentul recoltării probelor.

„Ca să încheiem tot balamucul ăsta, singurul lucru pe care l-aș putea face eu este un test ADN. Acesta va spune cu exactitate dacă sunt sau nu fiul lui Ion Dolănescu. Eu am cerut să se efectueze un test ADN. Dacă acest test se va efectua solicit ca Direcția Generală Anticorupție să asiste la efectuarea testului.

Se poate face cu copiii: Ionuț, Dragoș și unul dintre frații marelui artist. (...) Mama mea chiar a spus, într-un interviu, că a avut relație intimă cu domnia sa, a locuit în casa domniei sale”, a afirmat Ionuț Petrescu, la Antena Stars.

 

Data: 05 sep 2021, 09:14
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dragos dolanescu  ion dolanescu  ionut petrescu 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Sursa foto: Dan Bittman, Facebook

Dieta prin care se menține Dan Bittman în formă, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Adina Halas este invitata Andreei Cercel în emisiunea...