Previziuni astrale vacanța de vară 2024. Aventuri de neratat pentru unele zodii
Data publicării:
Ți-ai planificat concediul? Ai găsit cazare? Vrei să vizitezi multe locuri sau doar să te relaxezi? Urmează multe festivaluri și evenimente speciale.

După vara lui 2023 în care am avut parte de retrogradarea lui Venus care a dat peste cap planurile de distracție multora dintre noi, este cazul să ne bucurăm de vacanța din 2024! Jupiter se află în Gemeni și ne invită să îndrăznim mai mult, să călătorim, să mergem la un festival, poate pentru prima dată în viața noastră. Nu avem voie să ne plictisim!


Berbec/Ascendent în Berbec

Un lucru este cert în vara lui 2024: Nu îți pasă deloc de ce zice lumea! Tranzitul lui Jupiter în casa a treia îți va aduce numeroase călătorii, întâlniri cu tot felul de oameni, dar și o minte sexy, motiv serios pentru a atrage admiratori. Că vei și cheltui mulți bani pe haine și distracție, asta este altă poveste! Important este să nu fii prea încăpățânat și să accepți și propunerile de petrecere a timpului ale prietenilor!

Taur/Ascendent în Taur


Marte este în vizită la tine între 9 iunie și 20 iulie. Știi ce înseamnă asta? Că vei fi mai pasional ca niciodată! Și chitit pe cucerit sau pe distracție. Din punct de vedere financiar, nu trebuie să îți faci griji! Vei găsi resursele necesare pentru activități interesante în vacanță. Ba chiar, vei fi destul de generos! 


Gemeni/Ascendent în Gemeni


Vei fi sufletul petrecerii oriunde te vei duce! Inițial, vei fi destul de obosit, dar din iulie încolo, apropiații se pot baza pe tine când va fi vorba de mare, plajă, festivaluri și competiții. Vei rămâne cu amintiri de neuitat după vara anului 2024! Nu uita să faci multe fotografii! Și să folosești factorul de protecție solară!


Rac/Ascendent în Rac


Finalul lunii aduce un trio fantastic în semnul tău: Soare-Mercur-Venus. Energie vei avea, idei de distracție cât cuprinde, iar de carismă nici nu mai discutăm. Este ca și cum astrele te-au echipat pentru vacanța perfectă. Tot ce trebuie să faci tu este să te îmbraci frumos și să te prezinți. Oriunde ar fi. 

Citește întreaga știre pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel