Previziuni numerologice pentru 2024. Gemenele Timofte: „Reglăm energia banului, cei care urăsc banii nu vor avea” VIDEO
Data publicării:
Oana și Adina Timofte, gemenele celebre pentru predicțiile lor numerologice, vin cu o serie de previziuni pentru anul 2024. 

Gemenele Timofte au fost invitate în emisiunea Danei Săvuică, de la Ego, acolo unde au vorbit despre anul 2024. 


”2024, e și Saturn care e 3 ani, e și 2024 în primul rând, buzunarul trebuie lucrat la bani și reglam energia banului, cei care urasc banii nu vor avea.”, a spus Oana Timofte.

”Acum, din septembrie și octombrie, începe ca energia anului 2024 să-și facă simțită prezența, când vorbim de 8 vorbim de război, de putere, să ne așteptăm la niste evenimente surprinzătoare din punct de vedere terestru. Despre noi oameni mai mici și mai frumosi, imi iau o hârtie și îmi scriu care e bagajul meu karmic și încep să vindec. Vom retrăi trecutul. Ne oferă abundență foarte mare energetic din punct de vedere financiar.”, a completat și Adina Timofte, în emisiunea de la Ego. 

 

 

Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

 

Horoscop. Iată ce aduce anul 2024 pentru fiecare zodie!

Pe măsură ce pășim în anul 2024, simțim că suntem la un prag al schimbării, o poartă către o nouă epocă de transformare și inovație. Lumina de la sfârșitul tunelului pe care am văzut-o în anii anteriori începe să se intensifice, oferindu-ne o viziune mai clară asupra drumului pe care îl avem în față. Laitmotivul anului 2024 va fi monetizarea.

 

Laitmotivul anului 2024 va fi monetizarea. Și vă invităm să nu vă gândiți doar la bani, ci și la talente și alte resurse deținute. Totul va depinde de modul în care ne vom da valoare. Nu trebuie să așteptăm să ne spună alții cât valorăm, ci noi să știm. 

Previziuni pentru Berbec și Ascendent în Berbec

Anul îți poate aduce surprize financiare în aprilie datorită conjuncției Jupiter-Uranus. Totuși, este important să-ți planifici bugetul și să eviți investițiile impulsive. Primele luni ale anului se concentrează pe carieră și autoevaluare. Mercur și Venus te susțin în aprilie, iar cu Marte în semnul tău în aprilie-mai, vei avea un nivel ridicat de energie și determinare. Este posibil să te gândești la schimbări profesionale majore. După 26 mai, Jupiter te îndeamnă să te exprimi mai liber și să îmbunătățești relațiile cu cei din jur. Acesta poate fi și un moment bun pentru a călători sau a te muta. Finalul anului aduce provocări în dragoste, cu Marte retrograd în casa iubirii. Fii atent la flirturi și asigură-te că ai prioritățile clare. Acordă atenție sănătății pe parcursul anului, indiferent de circumstanțe. Astrele sugerează o atenție sporită la bunăstarea ta fizică și emoțională.

Citește în continuarea aici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 2024  gemene timofte  horoscop  numerologie  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO




pixel