Prezentatorii matinalului de la Prima TV, Irina Gologan și Daniel Osmanovici, în izolare din cauza virusului COVID-19. Cine le va ține locul celor doi
Data publicării:
Daniel Osmanovici, co-prezentatorul Focus la prima oră, a fost confirmat pozitiv la testul Covid-19. Vedeta Prima TV a intrat imediat în izolare. Contact direct, colega lui de prezentare Irina Gologan va sta și ea acasă, carantinată, 5 zile.

Daniel Osmanovici, co-prezentatorul Focus la prima oră, a fost confirmat pozitiv la testul Covid-19. Vedeta Prima TV a intrat imediat în izolare. Contact direct, colega lui de prezentare Irina Gologan va sta și ea acasă, carantinată, 5 zile. Începând de mâine, 09 februarie, pentru următoarele 3 zile, Livia Graur va prelua frâiele matinalului Prima TV, Focus la prima oră.  Vestile de la Irina și Daniel sunt bune.

“Sunt contact direct. Asta în urma confirmării pe care Daniel a primit-o la testul PCR. Așadar, și noi, precum o lume întreagă, suntem în situația în care e nevoie să respectăm legea și să stăm izolați. În ceea ce mă privește, voi rămâne 5 zile în izolare acasă. Am decis să stau împreuna cu familia, având în vedere că Ema va face școala online și are nevoie de suportul meu. Evident că mă testez zilnic acasă și voi face și un test PCR. Am încredere în Livia că va face o treabă excelentă la Focus la prima oră”, spune Irina Gologan.


Cu o simptomatică ușoară, Daniel Osmanovici este izolat alături de soție, și ea pozitivă la testul PCR.

“Din fericire, mă simt bine și am dezvoltat o formă ușoară, foarte ușor de confundat cu o banală răceală. Sunt vaccinat și asta ajută foarte mult și mă bucur că și soția mea, care nu a scăpat nici ea, a dezvoltat tot o formă ușoară. Încerc să mă gândesc că această pauză impusă până vineri, conform documentelor trimise de cei de la DSP, este un prilej bun pentru a citi și urmări Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing. Recunosc însă că este frustrant faptul că am pornit alături de Irina și restul echipei un nou format Focus la prima oră și acest virus ne-a făcut să intrăm în pauză fortață. Livia va face o treabă extraordinară, sunt convins”, spune Daniel.  

 

În formula consacrată de prezentare, Irina Gologan și Daniel Osmanovici revin în platoul Focus la prima oră din 14 februarie, de la ora 08.00. 


De luni până vineri, de la 08.00 la 10.00, Focus la prima oră aduce la Prima TV informaţii de calitate şi abordează subiecte relevante din agenda publică, dar şi ştiri din zona utilitară. 
 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: covid-19  matinal  prezentatori  prima tv 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel