Prima reacție a lui Dinu Maxer după ce fosta soție a declarat că își dorește un copil cu noul iubit
Data publicării:
Dinu Maxer a venit cu replica pentru Deea, după ce aceasta a afirmat că Robert Drilea vrea un copil.

După decizia de a divorța, Dinu și Deea Maxer au încercat amândoi să-și refacă viețile, dar pare că Deea a avut norocul să găsească dragostea într-un nou partener. Deși fostul ei soț a crezut și el că a găsit fericirea în brațele unei frumoase brunete, această relație s-a dovedit a fi de scurtă durată. În urma despărțirii de Dinu, Deea a întâlnit fericirea alături de Robert Drîlea, un bărbat cu care își dorește să construiască un viitor și, poate, să aducă pe lume un nou copil.

Vrea să fie tată

Noul partener al Deei s-a integrat cu ușurință în familia artistei. Potrivit mărturisirilor sale, Robert se înțelege de minune cu cei doi copii ai Deei, Andreas și Maysa. Această armonie nu este surprinzătoare, având în vedere că Robert este un familist convins, iar relația sa cu micuții este una specială și prietenoasă.

”Robert își dorește copii, vrea să fie tată. Ca orice cuplu am discutat toate aspectele legate de viitor, de viață și avem planuri frumoase, iar cu sănătate și înțelepciune, sper să le ducem la capăt, să le împlinim”, a spus Deea Maxer, potrivit Cancan.

Vezi și: Deea Maxer, primele declarații despre al treilea copil. Ce spune vedeta despre sarcină: „Am discutat toate aspectele legate de viitor”

Vezi și: Dinu Maxer a ajuns cu fiul său la spital. Cu ce situație s-a confruntat artistul în instituția medicală: "Vreau să împărtășesc cu voi..."

Vezi și: De ce este aproape imposibil să divorțeze Andra și Cătălin Măruță. Câte ar trebui să împartă

Este liberă

Dinu Maxer nu a rămas în tăcere și a ales să ofere câteva declarații. Cu toate că a fost rezervat, artistul a mărturisit că singurul subiect pe care îl mai are în comun cu Deea este legat de cei doi copii ai lor. În rest, ambii sunt liberi să își trăiască viața așa cum doresc, fără să se mai implice unul în viața celuilalt.

„Fiecare are viața lui, vorbim doar despre copii. Nu am nimic de declarat, dar eu și cu Deea vorbim doar despre copiii noștri. Copiii sunt ceea ce avem noi în comun.”, a mărturisit Dinu Maxer pentru playtech.ro.

Și-a câștigat dreptul de a fi lângă ei

Cu toate că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de noul său iubit, Deea Maxer nu poate ignora răutățile din mediul online, care vizează în special partenerul ei și chiar copiii săi.

Într-un interviu, fosta soție a lui Dinu Maxer a dezvăluit că l-a întâlnit pe Robert într-un moment dificil din viața ei. Despre apropierea rapidă dintre el și cei mici, Deea a afirmat că actualul său partener și-a câștigat dreptul de a fi alături de copiii săi și că relația lor se bazează pe respect și afecțiune reciprocă.

„L-am cunoscut pe Robert, probabil, în al doilea cel mai dificil moment al vieții mele. Gurile rele spun că m-am aruncat cu capul înainte într-o relație care nu o să funcționeze. Oamenii îmi scriu în mesaj lucrul ăsta și mă afectează, pentru că le-am permis oamenilor să își dea cu părerea mai mult decât ar trebui. Consider că fiecare dintre noi simte omul și ia hotărârile despre cum consideră, spre binele, bineînțeles, și al copiilor săi, ceea ce și eu am făcut. Când l-am cunoscut pe Robert, am simțit că și-a câștigat, în timp, dreptul de a fi aproape de copiii mei”, a spus Deea Maxer, în cadrul emisiunii Teo Show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: deea maxer  dinu maxer  robert drilea 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel