Primarul Timișoarei, prima reacție după ce Jador l-a acuzat de discriminare: „Poate şi eu îmi doresc să joc fotbal în Arena Naţională”
Data publicării:
Lumea culturală este zguduită de un nou scandal de amploare. Jador îl acuză pe Dominic Fritz, primarul Timișoarei, că i-a anulat concerul pe care îl avea la Filarmonica Banatului, pe motive etnice. 

Zilele trecute, Jador a ieșit în spațiul public cu o serie de acuzații la adresa lui Dominic Fritz. Manelistul spune că avea programat un concert la „Filarmonica Banatul”, pentru apucase să pună în vânzare biletele, însă că spectacolul a fost anulat, din cauză că primarul Timișoarei nu a fost de acord. 

Jador îl acuză pe Dominic Fritz de discriminare


“În ultima vreme, m-au sunat majoritatea televiziunilor din ţară pe subiectul că Filarmonica de la Timişoara nu m-ar lăsa pe mine să cânt acolo. Mi-am dat seama… bă, manele. Primarul am înţeles că nu a fost de acord şi cu o fată Roxana care a făcut consiliu special pentru ca Jador să nu vină acolo. Ce vreau eu să spun… Oricum nu o să mai vin acolo, în oraşul Timişoara nu o să mai vreau să cânt acolo, fiindcă mi se pare că sunt nişte oameni. (...) Am făcut o facultate, domnul primar, am făcut un master, am încercat să-mi depăşesc condiţia pentru că e greu să pleci de pe câmp, cu oile şi să ajungi Jador. Sper ca oamenii din Timişoara care discriminează... nu ştiu ce discriminează oamenii ăştia pentru că nu-mi dau seama care este motivul principal, needucaţia mea, poate am părut prea negru şi îi deranjează, pentru că muzica pe care o fac nu găsiţi dezacorduri, greşeli gramaticale, ritmul vă deranjează?”, a transmis Jador, printr-un mesaj video.

 

Reacția lui Dominic Fritz 

Ulterior, primarul Timișoarei i-a răspuns lui Jador și, la rândul său, vine cu o serie de acuzații. Dominic Fritz  spune că manelistul nu avea aprobare pentru acel spectacol și că a început să vândă biletele fără să aibă un contract pentru concert.


„Filarmonica Banatul, deşi în subordinea Consiliului Local Timişoara, are personalitate juridică proprie şi directorul este perfect capabil să ia decizii. Din câte am înţeles din presă, domnul a început să vândă bilete pentru un spaţiu pentru care nu avea contract.

Poate şi eu îmi doresc să joc fotbal în Arena Naţională, dar asta nu înseamnă că încep să vând bilete pentru un meci de acolo şi să mă plâng de discriminare când acest lucru nu este posibil“, a spus primarul din Timișoara, potrivit SpyNews.

Controversă după ce Jador a fost gonit de la Filarmonica Timișoara. Comediantul Gheba, mesaj pentru Fritz: "Dacă poate aduce 1000 de oameni la spectacol, de ce nu are alte opțiuni?"


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dominic fritz  filarmonica  Jador  manelist  spectacol  timisoara 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel