Primele imagini cu bebelușul Ancăi Dumitra. Mesajul emoționant postat de actriță la o săptămână după ce a născut
Data publicării:
Anca Dumitra a postat pe Instagram primele imagini cu bebelușul Levi Nicolas, însoțite de un mesaj emoționant.  

Anca Dumitra radiază de fericire de când a devenit pentru prima dată mămică. În urmă cu mai bine de o săptămână, pe 17 septembrie, actrița și soțul ei, Manfred Spendier, și-au strâns pentru prima dată în brațe băiețelul. Cei doi sunt acum în al nouălea cer, savurând fiecare clipă alături de noul membru al familiei lor.

Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru a dat din casă. Ce relație are, de fapt, cu nora sa: „E normal să o ajut. Mă simt și obligată”

Primele imagini cu bebelușul Ancăi Dumitra

După nașterea micuțului, Anca Dumitra și Manfred Spendier au preferat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, însă fericirea lor este de neoprit, iar actrița nu a putut rezista tentației de a împărtăși cu urmăritorii săi primele imagini cu băiețelul lor.

Te-ar putea interesa și: Cum s-au cunoscut Flick și soția sa, Denisa Filcea: „Am amânat de teamă că nu arătăm ca în poze”

Mesajul emoționant postat de actriță la o săptămână după ce a născut: „De aici încolo - nimic nu va mai fi la fel”

Imaginile au fost însoțite de un mesaj emoționant, care exprimă pe deplin trăirile Ancăi Dumitra. „Cândva se grăbea. Ca fată la măritat. De data asta nu s-a mai grăbit. A așteptat. S-au așteptat și s-au întâmplat. Într-un firesc, ca de când lumea și pământul. Miraculos, cum îi șade bine unei binecuvântări. Și a știut că de aici încolo - nimic nu va mai fi la fel. Povestea a căpătat alte dimensiuni, ochii - altă privire, iar inima, cu totul alt conținut. Nu credeam să știu să iubesc așa vreodată”, a scris actrița, lăsând să se înțeleagă că nașterea băiețelului a transformat-o complet.

Te-ar putea interesa și: Mihai Albu a răbufnit! Designerul a răspuns acuzațiilor fostei sale soții, Iulia Albu: „A fost o nuntă făcută exclusiv pe banii mei”

Ce nume a ales actrița pentru bebeluș

La aproape o săptămână după ce a născut, Anca Dumitra a dezvăluit ce nume va burta băiețelul ei. Actrița care o interpretează pe Gianina în serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV a mărturisit că ea și soțul ei au ales să-l numească Levi Nicolas. 

Te-ar putea interesa și: Deși era într-o relație cu Mădălina, Danny Boy ar fi încercat să se împace cu fosta iubită. Ce a dezvăluit Maria de la Insula Iubirii: „Am în telefon poze”

„Îl cheamă Levi Nicolas. Toată lumea mă întreabă dacă are ochii mei. E tare drăgălaș. Ieri mi-a și zâmbit. Eu nu credeam că poți să fii așa îndrăgostit și să iubești în felul ăsta. Toate mămicile, toți părinții știu, dar experimentez deja întreaga poveste și este minunată. Sunt binecuvântată! (...) Am un băiețel de nota 10. Am născut prin cezariană. Eu îmi doream natural, dar în ultimele zile situația se poate schimba, însă a fost totul foarte bine, copilul e bine, eu sunt bine.

Am ajuns acasă de câteva zile. Încercăm să ne obișnuim, să ne facem un program. Vedem cum evoluăm, suntem în plină acomodare, în plină învățare. Să dea Dumnezeu să meargă totul foarte bine de aici încolo, cum a mers și până acum”, spunea actrița din „Las Fierbinți”, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare




pixel