"Primul concert a fost un dezastru". Dan Bittman, despre debutul în carieră: Cântam foarte fals
Dan Bittman a vorbit despre momentul în care a pășit prima dată pe scenă, dar și despre copilăria sa.

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, împlinește peste câteva zile vârsta de 60 de ani. Acesta este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți cântăreți din țara noastră, iar piesele trupei din care face parte, se aud și astăzi la radio.

La ceas aniversar, cântărețul își amintește cu nostalgie despre primul moment în care a pășit pe scenă. Acesta a fost unul destul de stângaci, în urma căruia solistul a primit multe critici.

"Din 1980 am urcat așa... timid pe scenă. Primul concert a fost un dezastru. Așa cum e de obicei, atunci când nu ești pregătit și te urci aiurea pe o scenă, dar a fost și un imbold. Cântam foarte fals, foarte prost și lumea reacționa. Unii au fost dezamăgiți, alții nu.", a spus Dan Bittman, în cadrul emisiunii "Între prieteni", pe frecvențele Radio România Actualități.

Ce oportunitate a refuzat trupa Holograf

Întrebat dacă și-ar dori să schimbe ceva la trecutul lui, Dan Bittman a recunoscut faptul că au fost anumite oportunități, de care nu a profitat suficient.

"A fost un moment în 90, când am ajuns în Anglia, la Londra, și atunci ni s-a propus să rămânem acolo, trupei Holograf. Ne ziceau: "Chiar și dacă o să ajungeți să culegeți frunze în parc, mai bine stați aici decât să vă întoarceți acolo". Stăteam în gazdă la o bătrânică, o româncă, și era foarte entuziasmată că o trupă de rock locuiește la ea în casă. ", a mai povestit Dan Bitman.

"Mama îmi spunea pe vremuri Pușu"

Părinții artistului au lucrat și ei tot în radio: mama, ca și medic, iar tatăl, ca inginer electronist. Cântărețul își amintește cu drag de copilărie și despre faptul că niciodată, părinții săi nu l-au bătut. Dan Bittman are chiar și o poreclă, dată de mama sa în copilărie.

"Mama îmi spunea pe vremuri Pușu. Nu mulți mai știu porecla asta.

Părinții nu știau care să mă pedepsească. Spuneau "Bate-l tu! Nu, bate-l tu! "Le era atât de milă, că nu reușeau și eu muream de râs. Violențe n-au existat la noi în familie. Mama a fost un medic apreciat, la radio. Cum e că și tata a lucrat aici, în radio. A fost inginer electronist și a scăpat o bandă uriașă pe jos, exact când trebuia să intre în emisie.", a continuat artistul.

 

Data: 16 Martie 2022, 20:01
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cântăreț  dan bittman  holograf  vedete 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorieMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...