Prințul Harry, diagnostic. Dezvăluirea neașteptată despre problema sa: Simptomele se pot agrava. Aproape a leșinat
Data publicării:
Prințul Harry a dezvăluit în cartea sa diagnosticul pe care l-a primit. 

Prințul Harry și-a lansat cartea de memorii, "Rezerva", la începutul anului și a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Cartea sa conține numeroase detalii necunoscute despre viața sa ca membru al Familiei Regale.

În mult așteptata sa autobiografie, Prințul Harry povestește ceea ce el spune că a fost un atac fizic din partea fratelui său, Prințul William, în timp ce relația lor s-a destrămat din cauza căsătoriei cu actrița Meghan Markle.

Cartea sa conține o mulțime de informații și dezvăluiri despre relațiile cu familia sa și ar putea declanșa un adevărat conflict cu Casa Regală. Printre toate dezăluirile despre tatăl său, Regele Charles, și soția sa Camila, dar și despre Prințul William și Kate Middleton, Printul Harry a scris despre dependențele sale, despre copilăria sa, despre pierderea mamei sale, Prințesa Diana și trauma pe care i-a lăsat-o, dar și despre diagnosticul său și despre războaiele la care a participat în Afganistan.

Ei bine, Prințul Harry a scris că s-a luptat cu agorafobia, o tulburare de anxietate care provoacă o frică intensă în anumite situații, cum ar fi în mulțimi de oameni. Această teamă poate fi suficient de severă încât oamenii să evite să iasă din casă.

Potrivit NBC News, Prințul Harry scrie: "Am fost agorafob. Ceea ce era aproape imposibil având în vedere rolul meu public".

În plus, el își amintește, de asemenea, că "aproape a leșinat" în timpul unui discurs care "nu a putut fi evitat sau anulat".

Agorafobia este definită ca o "frică excesivă și irațională de a se afla în locuri deschise sau necunoscute, ceea ce duce la evitarea situațiilor publice din care scăparea poate fi dificilă", potrivit Asociației Americane de Psihologie.

 

Citește continuarea pe DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: boala  diagnostic  Prințul Harry 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel