Prinţul Harry, mărturii halucinante în cartea sa: Bătut de fratele său, umilit de Kate Middleton și alte dezvăluiri care cutremură Familia regală
Data publicării:
Prinţul Harry îl acuză pe fratele său, William, că l-a trântit la podea în timpul unei dispute.

Prinţul Harry, aflat în conflict cu familia regală britanică, îl acuză pe fratele său, William, că l-a trântit la podea în timpul unei dispute în 2019, potrivit unui fragment din viitoarea sa carte, obţinut miercuri de cotidianul The Guardian


Harry şi soţia sa, Meghan, au renunţat la funcţiile regale în 2020, într-o despărţire de Casa Regală foarte mediatizată de ambele părţi ale Atlanticului.

De atunci, cuplul, care locuieşte în SUA, a criticat public familia regală în mai multe rânduri în interviuri sau într-un recent documentar difuzat pe Netflix.

În cartea sa "Spare", care va fi lansată pe 10 ianuarie, Harry susţine că a fost atacat fizic de fratele său mai mare, William, în timpul unei dispute care ar fi avut loc la Londra în 2019, potrivit The Guardian.

În timpul altercaţiei, prinţul în vârstă de 38 de ani l-a acuzat pe William că aceasta a spus despre Meghan că este o femeie "dificilă" şi "nepoliticoasă", înainte ca tonul să escaladeze şi să se profereze insulte, potrivit cotidianului britanic.

După un schimb aprins de replici, "(William) m-a apucat de guler, rupându-mi lănţişorul şi m-a trântit la podea", a povestit Harry.

"Am aterizat pe bolul câinelui, care s-a spart sub spatele meu, iar cioburile m-au tăiat", a declarat prinţul, menţionând că a rămas la pământ "ameţit", înainte de a-i cere fratelui său să plece.

William şi-a cerut apoi "scuze", a precizat el.

Altercaţia l-a lăsat pe Harry cu "zgârieturi şi vânătăi", a adăugat el, potrivit The Guardian.

Prinţul Harry declarase într-un extras de interviu publicat luni că ar vrea să "reia legătura" cu tatăl său, regele Charles al III-lea, şi cu fratele său, William, de care părea foarte apropiat anterior.

Dar relaţiile dintre ei par departe de a fi paşnice. Într-un documentar lansat pe Netflix în decembrie, cuplul a acuzat familia regală că a minţit şi că nu i-a protejat.

Harry şi-a luat în vizor fratele, spunând că a "ţipat" la el la o reuniune de familie din 2020, în prezenţa reginei Elisabeta a II-a.

De asemenea, ducii de Sussex i-au acuzat pe William şi pe soţia sa, Kate, că sunt la originea unei mediatizări negative. În plus, în martie 2021, cei doi au acuzat familia regală de insensibilitate şi rasism într-un interviu-şoc.

Familia regală britanică se află într-o perioadă de tranziţie, după urcarea pe tron a lui Charles al III-lea, în urma decesului Elisabetei a II-a, pe 8 septembrie, notează Agerpres. 

William și Catherine ar fi râs de cosumul lui Harry


În memoriile sale, Harry  mai susține că William și Catherine au râs când acesta  s-a întors acasă îmbrăcat într-o uniformă nazistă înainte de o petrecere tematică în 2005, potrivit BBC.

Harry spune că a dezbătut costumele pentru eveniment și i-a chemat pe cei doi pentru a le cere părerea, el având de ales între o uniformă de pilot și un costum nazist. El detaliază acest lucru în cartea sa de memorii:

"I-am sunat pe Will și Kate și i-am întrebat ce părere au"

"Uniforma nazistă, au spus"

"Am închiriat-o, împreună cu o mustață ridicolă, și m-am întors acasă"

"Willy și Kate râdeau. A fost chiar mai rău decât costumul de leopard [pisică] al lui Willy. Mult mai ridicol".

Harry avea 20 de ani când The Sun a publicat pe prima pagină o fotografie cu el îmbrăcat în uniformă la o petrecere costumată cu tema "Nativ și colonial".

 

A consumat cocaină la 17 ani și a fumat canabis într-o baie de la Colegiul Eton


Harry spune că i s-a oferit o linie de cocaină în casa cuiva când avea 17 ani și recunoaște că a mai consumat droguri în alte câteva ocazii, deși nu i-a plăcut.

El scrie: "Nu a fost prea distractiv și nu m-a făcut să mă simt deosebit de fericit, așa cum părea să le facă tuturor celorlalți, dar m-a făcut să mă simt diferit, iar acesta era principalul meu obiectiv.

"Eram un băiat de 17 ani gata să încerc orice lucru care modifica ordinea prestabilită."

El povestește, de asemenea, că a fumat canabis într-o baie de la Colegiul Eton, pe când era elev, în timp ce ofițerii de poliție din Thames Valley care îi serveau drept bodyguarzi patrulau în exteriorul clădirii, notează BBC.

 

 

Prinţul Harry a dezvăluit că a ucis 25 de oameni în Afganistan 

Prinţul Harry a dezvăluit în volumul său de memorii că a ucis 25 de "talibani" atunci când era angajat ca pilot de elicopter pe frontul din Afganistan şi că trebuia să îşi considere ţintele "ca nişte piese de şah", aşa cum a fost învăţat în timpul antrenamentelor militare, pentru a putea să tragă asupra unor oameni, a raportat joi cotidianul britanic The Telegraph, citat de AFP.

Fiul cel mic al regelui Charles al III-lea a petrecut 10 ani în armata britanică şi a participat la două misiuni în Afganistan, în 2007-2008 timp de 10 săptămâni, apoi ca pilot de elicopter în sudul acelei ţări, din septembrie 2012 până în ianuarie 2013. A demisionat în 2015 deoarece nu mai putea să participe la misiuni pe teren.

În volumul său de memorii, "Spare" ("Rezerva"), ce va fi publicat marţea viitoare, dar din care anumite ziare au obţinut deja o copie, prinţul britanic, care s-a mutat între timp în California, povesteşte că a învăţat în cadrul antrenamentului său militar cum să îşi ucidă inamicii şi că acest lucru făcea parte din munca lui: "Trăgeam atunci când trebuia, luam o viaţă pentru a salva o alta".

Potrivit The Telegraph, prinţul Harry a dezvăluit că în timpul celei de-a doua misiuni a lui în Afganistan a putut să îşi numere victimele graţie camerelor video de la bordul elicopterului său Apache.

"Mi se părea esenţial să nu-mi fie teamă de acest număr. Deci, acest număr este în cazul meu 25. Nu este un număr care mă umple de satisfacţie, dar nici unul care să mă facă să mă simt stânjenit", a scris prinţul britanic, în vârstă de 38 de ani, în autobiografia sa.

El mai spune că îşi considera victimele ca pe nişte "piese de şah" retrase din partidă, aşa cum învăţase în timpul antrenamentului militar, întrucât este imposibil să ucizi o ţintă "dacă o consideri drept o persoană".

"Mi-am fixat ca obiectiv, încă din prima zi, să nu merg niciodată la culcare având îndoieli despre faptul că făcusem ceea ce trebuia făcut, că am tras asupra unor talibani şi doar asupra unor talibani, fără civili în proximitate. Voiam să mă întorc în Marea Britanie întreg, dar încă şi mai mult de atât, voiam să mă întorc acasă având conştiinţa intactă", a adăugat el.

Potrivit cotidianului The Telegraph, angajamentul militar al prinţului Harry a făcut din el o potenţială ţintă a teroriştilor, de unde şi temerile pentru siguranţa personală pe care fiul cel mic al regelui Charles le-a exprimat după ce a renunţat în 2020 la statutul de membru activ al familiei regale şi a pierdut astfel dreptul la protecţie publică, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: cocaina  droguri  familia regala  kate middleton  Prințul Harry  prințul William 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel