Prințul Harry RUPE tăcerea despre RUPTURA de Familia Regală: A devenit TOXIC. Îmi DISTRUGEAU sănătatea MINTALĂ
Data publicării:
Prințul Harry spune că s-a mutat din Marea Britanie pentru că presa îi distrugea sănătatea mintală.

Prințul Harry declară că s-a mutat din Marea Britanie pentru că presa „toxică” îi distrugea sănătatea mintală: „Nu a fost un abandon, ci un pas înapoi”.

Vina retragerii de la îndatoririle regale revine în primul rând presei britanice, începând cu tabloidele, a declarat prințul Harry.

Harry a vorbit la „The Late Late Show” despre o ostilitate a presei care risca să-l înnebunească.

„Mediul devenise foarte greu, după cum mulți au putut vedea, presa britanică îmi distrugea sănătatea mintală”, i-a spus Harry prezentatorului James Corden.

Interviu fusese înregistrat înainte de decizia recentă a lui Harry și a soției sale Meghan de a confirma definitiv renunțarea la îndatoririle regale.

„M-am gândit că acel mediu (media) a devenit toxic”, a spus Harry, care în trecut a acuzat tabloidele de prejudecăți cu privire la originile soției sale, scrie ANSA.

„Am făcut ceea ce ar fi făcut orice soț și orice tată”, a adăugat acesta, spunând despre mutarea în America că „nu a fost un abandon, ci un pas înapoi”.

Meghan și Harry nu-și mai reiau îndatoririle de membri ai Casei Regale

Harry și Meghan au anunțat-o recent pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii că nu îşi vor relua îndatoririle de membri ai monarhiei britanice.

Într-o declarație a Palatului Buckingham, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a declarat „întristată de decizie”, dar a spus că Harry și Meghan „vor rămâne membrii iubiți ai familiei”.

Meghan şi Harry aşteaptă al doilea copil, iar Palatul Buckingham a transmis într-un comunicat de presă că regina Elisabeta, prinţul Charles şi întreaga familie sunt „încântaţi” de vestea noului bebeluş, citează Mediafax.

Meghan și Harry, părinți pentru a doua oară

Vestea privind sarcina lui Meghan Markle a apărut după ce fotograful Misan Harriman, a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu cei doi. În imagine apar cei doi soţi, stând în iarbă sub un copac. „Meg, am fost acolo la nunta ta pentru a asista la începutul acestei poveşti de dragoste şi prietena mea, sunt onorată să o surprind crescând”, a scris Harriman: „Felicitări Ducelui şi Ducesei de Sussex pentru această veste minunată!”.

Ştirea a venit la doar câteva luni după ce Meghan a dezvăluit că a suferit un avort spontan în iulie 2020, potrivit DC NEWS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului: casa regala  megan markle  Prințul Harry 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?




pixel