Prinţul Harry şi fiul actorului Robin Williams au vorbit despre deplângerea dispariţiei unui membru al familiei
Data publicării:
Prinţul Harry al Marii Britanii şi fiul actorului Robin Williams, Zak, au vorbit în cadrul unei emisiuni televizate despre dificultăţile de a deplânge moartea unui membru al familiei care se afla tot timpul în atenţia publicului.

Discuţia dintre cei doi a avut loc în cadrul emisiunii "The Me You Can't See: A Path Forward", difuzată de Apple TV vineri dimineaţă, în continuarea seriei de documentare realizate de Oprah Winfrey şi Harry despre sănătatea mentală.

Actorul Robin Williams, de patru ori câştigător al premiului Oscar, s-a sinucis în 2014, la vârsta de 63 de ani, acesta suferind de demenţă cu corpi Lewy, o boală neurodegenerativă care provoacă schimbări violente de stări de spirit şi halucinaţii, caracteristici prezente şi în bolile Parkinson şi Alzheimer.

"A fost foarte greu să separ iniţial procesul de a deplânge în privat moartea (tatălui) versus împărtăşirea durerii cu publicul. Chiar nu am avut ocazia să mă concentrez cu adevărat pe procesul de a deplânge în privat (moartea) până la un an şi jumătate după ce a tatăl meu a trecut în nefiinţă", a declarat Zak, fiul actorului Robin Williams.

La rândul său, prinţul Harry, a cărui mamă, prinţesa Diana, a murit în 1997 în urma unui tragic accident de maşină, a declarat că "avem multă experienţă în comun atunci când vorbim despre asta ... când vezi atât de mulţi oameni din întreaga lume care deplâng moartea cuiva despre care ei cred că l-au cunoscut mai bine decât l-ai cunoscut tu, este un sentiment ciudat pentru că nu poţi să suferi singur".

"Este ca ... cum suferi tu mai mult pentru cineva care era părintele meu, iar eu nu pot să-i deplâng moartea?", a mai spus el.

Emisiunea de 90 de minute a avut drept invitaţi experţi din cadrul "The Me You Can't See" care au discutat în continuare probleme ridicate în timpul seriei de cinci părţi despre sănătatea mentală. În cadrul acestei docuserii, Harry a declarat că este "oarecum ruşinat" de felul în care s-a comportat atunci când Meghan i-a dezvăluit că a avut gânduri sinucigaşe înainte de un eveniment caritabil la Royal Albert Hall din Londra în 2019, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului: Prințul Harry  robin williams 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel