Prinţul Harry şi Meghan, audiați într-un proces de defăimare. Sora vitregă a ducesei i-a dat în judecată
Prinţul Harry şi soția sa au ajuns în atenția autorităților într-un proces de defăimare. 

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, vor fi audiaţi în cadrul unui proces civil intentat în Statele Unite de sora vitregă a ducesei de Sussex, informează miercuri BBC.

Samantha Markle a dat-o în judecată pe Meghan pentru "defăimare şi informaţii false vătămătoare" după celebrul interviu acordat de cuplul princiar prezentatoarei de televiziune Oprah Winfrey în 2021.

Reclamanta susţine că a fost defăimată atunci când Meghan "a declarat în mod fals şi cu rea intenţie" că ea a crescut ca "un copil singur la părinţi".

O acţiune deschisă în instanţă de Meghan pentru a opri depoziţiile în acest proces civil a fost respinsă de un judecător american.

Depoziţia este o declaraţie formală de prezentare a dovezilor în Statele Unite, care trebuie făcută de un martor sau de o parte implicată în proces în faţa unui tribunal.

În acel interviu acordat prezentatoarei Oprah Winfrey, Harry şi Meghan au vorbit despre familiile lor, despre viaţa la curtea regală şi despre sănătatea mintală.

Sora vitregă a ducesei de Sussex susţine, într-o plângere depusă în instanţă în martie 2022, că Meghan a făcut "declaraţii care pot fi demonstrate că erau false şi cu rea intenţie" în faţa unui public internaţional.

În acel document, consultat de agenţia de presă PA News, Samantha Markle, care suferă de scleroză multiplă şi se deplasează într-un scaun cu rotile, afirmă că interviul a fost vizionat de aproximativ 50 de milioane de persoane din 17 ţări.

Reclamanta afirmă că interviul "a răspândit informaţii false şi minciuni cu rea intenţie" şi a supus-o pe Samantha Markle la "umilinţe, ruşine şi ură la nivel mondial".

Ea mai spune că Meghan s-a folosit de "puternicele resurse ale operaţiunii de PR a familiei regale" pentru a răspândi "minciuni la scară mondială" despre Samantha Markle şi despre tatăl lor, Thomas Markle, în cadrul "unei campanii premeditate de distrugere a reputaţiei şi credibilităţii sale".

Samantha Markle afirmă că acea operaţiune a fost realizată "pentru a conserva şi a promova falsa poveste despre evoluţia lui Meghan 'de la sărăcie la regalitate'".

Acţiunea deschisă în instanţă de ducesa de Sussex pentru a opri audierile în acest proces a fost respinsă, marţi, de o judecătoare din Florida, Charlene Edwards Honeywell.

Potrivit The Times, judecătoarea americană a considerat că juraţilor din proces le revine sarcina de a decide dacă cele două surori vitrege au avut o relaţie "apropiată".

Procesul pentru defăimare intervine la puţin timp după ce prinţul Harry a publicat volumul său de memorii, "Spare", în luna ianuarie, şi după ce cuplul Harry-Meghan a apărut într-un serial difuzat de Netflix la sfârşitul anului trecut, notează Agerpres.

Data: 08 feb 2023, 13:57
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: International
Tagurile articolului: defaimare  judecata  meghan  Prințul Harry 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, captură YouTube/ kanal d

Elena Merișoreanu, rețeta inedită de murături, pe care o prepară în fiecare toamnă. Care este ingredientul secret al artistei: „Așa îți ții bărbatul pe lângă casă”

Sursă foto: Unsplash.com/ Jackub Pasis

Care sunt cele mai frumoase semne zodiacale? Află care este cea mai atractivă trăsătură a zodiei tale

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...