Prinţul Harry şi Meghan, audiați într-un proces de defăimare. Sora vitregă a ducesei i-a dat în judecată
Data publicării:
Prinţul Harry şi soția sa au ajuns în atenția autorităților într-un proces de defăimare. 

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, vor fi audiaţi în cadrul unui proces civil intentat în Statele Unite de sora vitregă a ducesei de Sussex, informează miercuri BBC.

Samantha Markle a dat-o în judecată pe Meghan pentru "defăimare şi informaţii false vătămătoare" după celebrul interviu acordat de cuplul princiar prezentatoarei de televiziune Oprah Winfrey în 2021.

Reclamanta susţine că a fost defăimată atunci când Meghan "a declarat în mod fals şi cu rea intenţie" că ea a crescut ca "un copil singur la părinţi".

O acţiune deschisă în instanţă de Meghan pentru a opri depoziţiile în acest proces civil a fost respinsă de un judecător american.

Depoziţia este o declaraţie formală de prezentare a dovezilor în Statele Unite, care trebuie făcută de un martor sau de o parte implicată în proces în faţa unui tribunal.

În acel interviu acordat prezentatoarei Oprah Winfrey, Harry şi Meghan au vorbit despre familiile lor, despre viaţa la curtea regală şi despre sănătatea mintală.

Sora vitregă a ducesei de Sussex susţine, într-o plângere depusă în instanţă în martie 2022, că Meghan a făcut "declaraţii care pot fi demonstrate că erau false şi cu rea intenţie" în faţa unui public internaţional.

În acel document, consultat de agenţia de presă PA News, Samantha Markle, care suferă de scleroză multiplă şi se deplasează într-un scaun cu rotile, afirmă că interviul a fost vizionat de aproximativ 50 de milioane de persoane din 17 ţări.

Reclamanta afirmă că interviul "a răspândit informaţii false şi minciuni cu rea intenţie" şi a supus-o pe Samantha Markle la "umilinţe, ruşine şi ură la nivel mondial".

Ea mai spune că Meghan s-a folosit de "puternicele resurse ale operaţiunii de PR a familiei regale" pentru a răspândi "minciuni la scară mondială" despre Samantha Markle şi despre tatăl lor, Thomas Markle, în cadrul "unei campanii premeditate de distrugere a reputaţiei şi credibilităţii sale".

Samantha Markle afirmă că acea operaţiune a fost realizată "pentru a conserva şi a promova falsa poveste despre evoluţia lui Meghan 'de la sărăcie la regalitate'".

Acţiunea deschisă în instanţă de ducesa de Sussex pentru a opri audierile în acest proces a fost respinsă, marţi, de o judecătoare din Florida, Charlene Edwards Honeywell.

Potrivit The Times, judecătoarea americană a considerat că juraţilor din proces le revine sarcina de a decide dacă cele două surori vitrege au avut o relaţie "apropiată".

Procesul pentru defăimare intervine la puţin timp după ce prinţul Harry a publicat volumul său de memorii, "Spare", în luna ianuarie, şi după ce cuplul Harry-Meghan a apărut într-un serial difuzat de Netflix la sfârşitul anului trecut, notează Agerpres.


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: International
Tagurile articolului: defaimare  judecata  meghan  Prințul Harry 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel