Prințul Harry și Meghan, în prag de divorț? Semnele care i-au dat de gol: „Există probleme în căsnicie de ceva timp”
Data publicării:
Peste tot în presa internațională au apărut informații cu privire la un posibil divorț între Harry și Meghan. 

Harry și Meghan au probleme în căsnicie sau, cel puțin, asta se aude peste tot, de ceva timp, pe fondul zvonurilor potrivit cărora prințul a apelat la avocații săi pentru divorț, cu luni de zile în urmă. Acest lucru a fost chiar și afirmat de o scriitoare și o persoană importantă din lumea mondenă internațională.

Lady Colin Campbell, în vârstă de 73 de ani, a comentat rapoartele potrivit cărora Harry și-ar fi petrecut timpul singur în două hoteluri, unul în apropierea casei sale din Montecito și altul în Los Angeles, relatează Dailyrecord.

Lady Campbell, care este cunoscută sub numele de Lady C, a declarat pentru presa internațională: "Se presupune că există probleme în căsnicie de ceva timp. Adică, am auzit de la cinci surse de încredere că Harry a chemat avocații cu câteva luni în urmă.

Problema este că informațiile nu se potrivesc cu ce afișează ei public. Dar, bineînțeles, fața lor publică este, într-o anumită măsură, pălmuită pentru câștiguri bănești.”

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle continuă "războiul" cu Familia Regală. "Planifică un lungmetraj despre viața regală pentru Netflix"

Prințul Harry ar dormi de zile bune la hotel

În această săptămână au apărut informații potrivit cărora ducele de Sussex ar fi avut o cameră rezervată pentru el într-un lanț din Montecito, în apropiere de casa sa de 12 milioane de lire sterline, unde locuiește împreună cu soția Meghan și cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

Surse au declarat pentru The Sun că Harry stă ocazional la hotel fără ca soția sa să fie prezentă.

În timpul unei discuții cu Dan Wootton, Lady C a mai declarat: "Nu se află într-o poziție foarte bună din punct de vedere juridic în ceea ce privește păstrarea poziției sale, în special în ceea ce privește custodia copiilor, dar nu știu, nu știu dacă s-a ajuns încă la acest stadiu.

Și, de asemenea, trebuie să fii foarte atent la ceea ce crezi, pentru că orice vine de la Montecito poate fi foarte ușor o minciună."

VEZI și: Harry și Meghan, la un pas de accident, în timp ce erau fugăriți de paparazzi. Două ore ar fi durat urmărirea, anunță purtătorul de cuvânt al prințului

Harry, membrul unui club de prestigiu

Se spune, de asemenea, că Harry se cazează și la un club privat pentru membri din Los Angeles, după ce merge la o clasă de gimnastică numită Barry's Bootcamp din apropiere. Potrivit unor surse, Harry consideră că acela este "un loc de evadare".

Clubul din West Hollywood are o politică strictă de confidențialitate, oaspeții neavând voie să facă fotografii în interiorul localului, iar la sosire fiind puse autocolante pe camerele telefoanelor lor.

De asemenea, li se spune să nu discute nimic din ceea ce membrii sau invitații lor fac în timpul vizitei lor. Totodată, le este interzis să se apropie sau să întrerupă alți membri în interiorul clubului.

Citește și: Harry a bravat la încoronarea tatălui său. Expert în limbajul trupului: „Cu pași mari...veseli”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului: casnicie  divort  meghan  Prințul Harry 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel