Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, un nou parteneriat în lumea afacerilor
Data publicării:
Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au încheiat un parteneriat cu o firmă de investiţii

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au încheiat un nou parteneriat în lumea afacerilor, de data aceasta cu firma de investiţii Ethic, care promovează investiţii financiare respectând anumite criterii de mediu, sociale şi de guvernanţă. 

În plus faţă de investirea unei părţi din economii în afacere, cuplul a devenit şi "partener de impact", a explicat marţi Ethic pe site-ul său, fără a oferi mai multe detalii despre rolul lor exact.

Prinţul Harry şi Meghan "împărtăşesc cu noi multe valori şi, bănuim, cu mulţi dintre voi", a scris Ethic.

"Lucrând împreună, sperăm să informăm, să educăm şi să inspirăm acţiuni la scară largă în jurul unora dintre cele mai importante şi definitorii probleme ale vremurilor noastre", a adăugat firma de investiţii.

Într-un interviu acordat New York Times, cuplul a explicat că doreşte să democratizeze ideea de a investi şi de a o face în companii responsabile.

"În lumea din care provin, nu se vorbeşte despre investiţii (...). Nu ne permitem luxul de a investi, ni se pare atât de chic", a declarat Meghan Markle într-un interviu acordat New York Times.

"Soţul meu spune de ani de zile 'dacă ar exista un loc care să corespundă valorilor noastre, am putea depune banii acolo'", a adăugat ea, menţionând că a auzit despre firma Ethic de la prieteni.

Pe lângă acţiunile lor caritabile, Harry şi Meghan au încheiat mai multe colaborări de la sosirea lor în California, inclusiv parteneriate profitabile cu Netflix şi Spotify.

Prinţul Harry a acceptat, de asemenea, în martie o funcţie de conducere la compania de coaching şi sănătate mintală BetterUp din San Francisco şi urmează să-şi publice memoriile în 2022, notează Agerpres.

 

Prinţul Harry îşi va publica memoriile la sfârşitul anului 2022: „Va împărtăşi experienţele, aventurile, pierderile şi lecţiile de viaţă”

 

Prinţul Harry, care s-a retras împreună cu soţia sa, Meghan Markle, din Casa Regală britanică, îşi va publica memoriile la sfârşitul anului 2022, în care va relata ''greşelile'' şi ''lecţiile învăţate''.

''Am purtat numeroase pălării de-a lungul anilor, la propriu şi la figurat, şi sper ca, prin relatarea poveştii mele - suişurile şi coborâşurile, greşelile, lecţiile învăţate -, să pot ajuta şi să arăt că, indiferent de originile noastre, avem mai multe în comun decât credem'', a declarat prinţul, citat într-un comunicat al editurii newyorkeze.

 

''Scriu acestea nu din perspectiva prinţului care am fost de la naştere, ci a omul care am devenit'', a adăugat prinţul Harry, în vârstă de 36 de ani.


După ce au anunţat că părăsesc familia regală britanică, Harry şi Meghan au acordat în luna martie a acestui an, gazdei de televiziune Oprah Winfrey, un interviu şoc ce a alimentat tensiunile cu familia sa, notează Agerpres. 

 

Printre alte dezvăluiri explozive, Harry şi Meghan au declarat că un membru al familiei regale, al cărui nume nu l-au dezvăluit, şi-a exprimat îngrijorarea în privinţa culorii pielii fiului lor, Archie, înainte de naşterea acestuia, mama sa fiind de rasă mixtă.

 

Penguin Random House a promis la rândul său ''amintiri intime şi sincere'', în care ''prinţul Harry va împărtăşi, pentru prima dată, ''experienţele, aventurile, pierderile şi lecţiile de viaţă care au contribuit la formarea sa''.


Memoriile vor fi publicate în întreaga lume, iar încasările obţinute din vânzări vor fi direcţionate în scopuri caritabile. Ele vor acoperi ''viaţa în lumina reflectoarelor, din copilărie până în prezent'', inclusiv ''angajamentul său militar care l-a condus de două ori pe front în Afganistan şi bucuriile sale în postura de soţ şi de tată'', potrivit Random House.

 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: afaceri  Meghan Markle  parteneriat  Prințul Harry 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel