Prinţul Louis a făcut senzație cu reacțiile sale și a atras toate privirile la parada Trooping the Colour de la Londra / Foto
Data publicării:
În timpul ceremoniei Trooping the Colour, care a avut loc sâmbătă la Londra şi a marcat prima apariţie în public de anul acesta a mamei prinţului, prinţesa de Wales, prințul Louis a atras toate privirile.

În timpul paradei militare, prinţul Louis, în vârstă de 6 ani, care a urmărit ceremonia alături de mama, fratele şi sora lui, a fost văzut căscând. Mai târziu, prințul a schiţat nişte mişcări de dans în timpul defilării Gărzii Scoţiene pe melodia ''Highland Laddie''.

Spre deosebire de 2023, Kate nu s-a alăturat celorlalţi membri ai familiei regale pe podium, însă a urmărit evenimentul de la fereastra fostului birou al ducelui de Wellington, alături de copiii ei.

Apoi, familia regală a apărut la balconul Palatului Buckingham, de unde au urmărit parada aeriană.

În timpul spectacolului aerian, William l-a mustrat, într-un mod afectuos pe Louis, sub privirea amuzată a lui Kate. În timpul intonării imnului naţional, sora mai mare, Charlotte, i-a făcut observaţie, spunându-i să stea liniştit.

Foto

Louis este faimos pentru reacţiile amuzante din cadrul evenimentelor regale. La începutul acestei săptămâni, tatăl lui Louis, prinţul de Wales, a spus tuturor sfatul pe care prinţul Louis l-a dat fotbaliştilor naţionalei Angliei înaintea Campionatului European: ''să mănânce de două ori mai mult ca de obicei''.

''Îi duceam pe copii la şcoală în dimineaţa aceasta şi am spus: 'Ce să le spun azi jucătorilor din echipa Angliei?''', a zis William. ''Cel mai bun sfat pe care l-am primit pentru voi a fost să mâncaţi de două ori mai mult ca de obicei''.

'Mi-am imaginat cum o să alergaţi cu burţile pline pe teren, aşa că să nu luăm sfatul fiului meu cel mai mic prea în serios'', a mai spus William.

În timpul Jubileului de Platină din 2022, Louis a scos un strigăt şi şi-a acoperit urechile cu palmele pe când se afla la balconul Palatului Buckingham în timp ce străbunica lui, răposata regină Elisabeta a II-a, îi spunea ce se întâmplă la paradă. Deseori, prinţul Louis cască în timpul evenimentelor majore.

Tânărul prinţ n-a reuşit să-şi reprime mai multe căscături în timpul ceremoniei de încoronarea a bunicului lui, în anul 2023.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel