Prof. dr. Elise Stan, devastată de vestea morții Florentinei Satmari: „Starea ei de sănătate s-a deteriorat în ultima vreme”
Data actualizării:
Data publicării:
Prof. dr. Elise Stan, etnomuzicolog și realizator de emisiuni, laTeleviziunea Română, a transmis un omagiu, odată cu aflarea veștii că Florentina Satmari s-a stins din viață. 

Florentina Satmari s-a stins din viață, pe data de 15 februarie, lăsând în urma sa multă durere. Prof. dr. Elise Stan, etnomuzicolog și realizator de emisiuni, la Televiziunea Române, a transmis un mesaj dureros, odată cu aflarea veștii că îndrăgita realizatoare TV s-a stins din viață.

Prof. dr. Elise Stan, devastată de vestea morții Florentinei Satmari

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola, prof. dr. Elise Stan a recunoscut că, deși știa că problemele de sănătate ale Florentine Satmari se înrăutățiseră în ultima perioadă, vestea morții sale a provocat multă tristețe. 

„Vestea morţii Florentinei Satmari ne-a șocat pe toți. Mie tot nu-mi vine să cred că este adevărat şi că Florentina nu mai este printre noi. Deși starea ei de sănătate s-a deteriorat în ultima vreme, totuși anunțul decesului ei ne-a provocat tuturor o tristețe apăsătoare. 

Nu ne vine să credem, căci Florentina avea o vitalitate extraordinară. A fost o persoană extrem de tonică, avea un simț al umorului foarte dezvoltat, totdeauna gata să povestească istorioare pline de haz. Știa să creeze bună dispoziție și tocmai de aceea a fost mereu înconjurată de prieteni.

S-a stins un mare realizator de televiziune, cu respect faţă de public, faţă de tradiţie şi față de muzica de calitate. A lăsat în urma sa mii de ore de emisiuni oferite cu generozitate  publicului larg. A încântat lumea cu emisiunile sale de muzică populară, cântece de petrecere și romanțe. Filmările aflate în arhiva Televiziunii Române rămân fără îndoială o pagină imposibil de trecut cu vederea în orice istorie a muzicii populare româneşti, oricât de sumară ar fi ea. Florentina Satmari a fost un  profesionist de excepție. A avut privilegiul să lucreze cu o întreagă echipă de oameni de mare valoare: Tudor Vornicu, Dumitru Moroșanu, Octavian Iordăchescu și mulți alți teleaști de marcă. Numele ei a fost un brand și o garanție a calității.

Florentina Satmari a descoperit, îndrumat  şi promovat o serie de tineri talentaţi. A marcat destinele multor tineri interpreți care voiau să cânte, influenţând  cariera lor artistică. Toţi au devenit,cu timpul vedete, iubiţi şi apreciaţi de public. A făcut ca multe dintre visurile aspiranţilor la titlul de artist să devină realitate. Sunt mulţi cei care au a-i mulţumi Florentinei Satmari pentru hrana sufletească ce le-a dăruit-o, pentru viaţa frumoasă şi succesul de care se bucură astăzi datorită susţinerii sale. Sunt foarte mulți aceia care-i datorează recunoştinţă pentru sprijinul acordat în cariera artistică.

Greșit se spune despre cel care pleacă precum că a trecut în neființă. El există în continuare, doar că a trecut într-o altă dimensiune spirituală unde totul este dreptate şi adevăr, bine şi frumos, seninătate şi lumină.Știm cu toții  că oamenii mari rămân nemuritori, Florentina Satmari va rămâne veşnic în memoria noastră, a tuturor. Sper ca Cel de Sus să-i  ofere infinit mai mult decât i-am dat noi, oamenii, aici, pe PământTot ceea ce mai putem să-i oferim acum sunt rugăciunile, florile şi lacrimile noastre împreună cu iubirea, respectul şi neuitarea. S-a oprit o inimă şi un suflet drag nouă s-a mutat în veşnicie, însă amintirea Florentinei Satmari nu se va stinge niciodată.Bunul Dumnezeu s-o odihnească în linişte şi pace!”, ne-a declarat prof. dr. Elise Stan.

 Citește și: Cine a fost Florentina Satmari, îndrăgita realizatoare TV, care a murit pe 15 februarie

                                                         

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel