A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”
Data publicării:
O profesoară a reușit să facă într-o lună salariul pe șase luni din munca de profesor. Activitatea care i-a mărit veniturile substanțial a atras concedierea, deși fosta profesoară este mai fericită ca niciodată acum, dar și mai bogată.

Paralel cu problemele în învățământ și greva profesorilor de la noi din țară, se pare că și în afara granițelor anumite cadre didactice se confruntă cu provocări pecuniare. Astfel, în atenția presei a fost profesoara care vindea poze nud pe o platformă media pentru a își suplimenta veniturile.

Era stresată financiar

Astfel, aceasta a explicat pentru Business Insider, că se ocupa de copii de clasa a V-a care veneau printr-un program finanțat de Guvern pentru a li se explica de ce e benefic pentru ei să urmeze cariere în știință, fizică, biologie etc. Sarah Juree, adică fosta profesoară care e în vârstă de 41 de ani, recunoaște că în trecut avea până la 5 alte activități pe lângă cea de profesor.

„În ciuda faptului că aveam o slujbă cu normă întreagă, jonglam cu cinci activități secundare pentru a încerca să mă mențin pe linia de plutire din punct de vedere financiar ca mamă singură; predam cursuri de exerciții de grup și antrenam oameni în nutriția ketogenică, în timp ce dădeam meditații copiilor, gestionam o afacere de albire a dinților și proiectam tricouri și căni.”, a spus aceasta pentru sursa citată.

Astfel , aceasta obișnuia să-și termina activitatea școlară după care lucra la celelalte activități până adormea. Ea este mamă a doi gemeni, iar aceștia începuseră s-o strige „sad mommy”, adică „mama cea tristă” din cauza izbucnirii în plâns de la stres și suprasolicitare. Cunoscând o prietenă care începuse activitatea pe celebra platformă și aflând că aceasta făcuse  peste 10.000 dolari într-o lună, fosta profesoară s-a gândit să-i dea o încercare. Într-un final, aceasta a fost prinsă de autorități și dată afară din câmpul muncii. Deși acum nu mai este cadru didactic, protagonista spune că face mult mai mulți bani acum, deși a fost dată afară.

„Predam toată ziua și apoi lucram la una dintre activitățile mele secundare până când mă duceam la culcare. Mă simțeam în permanență stresată și atât de copleșită încât plângeam adesea în cadă noaptea; copiii mei au început să-mi spună "mămica tristă", a mai punctat fosta profesoară.

„Am devenit din ce în ce mai deprimată din cauza stresului financiar. Apoi, inflația a crescut vertiginos - prețurile la benzină au crescut vertiginos, facturile la alimente s-au dublat, iar eu am devenit și mai disperată din punct de vedere financiar.

 

O prietenă a început o pagină OnlyFans în aprilie 2022 și mi-a spus că a făcut 10.000 de dolari într-o lună. Am decis să încerc și eu și am deschis o pagină doar pentru a vinde nuduri, pentru a-mi suplimenta venitul de profesor.

În iunie anul trecut, am încercat în timpul vacanței de vară. În câteva zile, fotografiile mele au fost copiate și trimise angajatorului meu. Mi s-a trimis o scrisoare de concediere, iar cariera mea de 20 de ani în învățământ - și principala mea sursă de venit - s-a încheiat rapid.”, a spus Sarah Juree.

Poți vedea și: Monica Tatoiu, revoltată după ce a rămas blocată în aeroport: „Ne-au ținut ca pe niște curci bete pe 30 de grade”

Câștiguri exponențiale

De asemenea, deși a fost concediată, Sarah Juree a făcut o grămadă de bani din activitatea pusă sub semnul întrebării de către moraliști. Veniturile au crescut, iar aceasta nu mai este atât de strâmtorată cu banii.

„De atunci, în doar șase luni, mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor. Ca profesor, câștigam 55.000 de dolari pe an, dar în ultimele șase luni, am câștigat peste 58.000 de dolari prin OnlyFans.

Cel mai mult am câștigat într-o lună este de 17.000 de dolari, ceea ce s-a întâmplat imediat după ce am fost concediat. De când am fost concediată, am câștigat în total 75.000 de dolari.”, a mai adăugat aceasta.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: concediat  greva  onlyfans  profesori  sarah juree 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel