Provocările aduse de Mercur retrograd pentru fiecare zodie/ascendent
Data publicării:
Între 2 și 25 aprilie, Mercur este retrograd în semnul Berbecului. Iată previziunile pentru fiecare zodie și ascendent.

Începând cu data de azi și până pe 25 aprilie, suntem în perioada de retrogradare a lui Mercur, iar efectele sale vor continua să existe până când Mercur va schimba semnul.

Este important să acorzi o atenție deosebită tehnologiei, comunicațiilor și modului în care comunici. Mercur în Berbec este cunoscut pentru grabă, iar atunci când este retrograd, această grabă poate fi intensificată sau chiar lipsită de sens.

Un alt aspect de care să ții cont este atenția pe care o acorzi cuvintelor tale. În momente de furie sau frică, este ușor să spui lucruri pe care le vei regreta sau să dezvălui ceva ce ai ținut ascuns timp îndelungat. Orice situație tensionată poate declanșa astfel de reacții, iar consecințele pot fi imediate. Același tip de comportament poate fi observat și la cei din jurul tău. În astfel de perioade, oamenii par să fie irascibili și lipsiți de răbdare. Retrogradarea lui Mercur ne învață, în mod repetat, să avem răbdare.

Având în vedere că ne aflăm și în sezonul eclipselor, astrologul recomandă să fii precaut în ceea ce privește potențialele pierderi. Atunci când întâmpini dificultăți, fii pregătit să cauți soluții sau să negociezi.
Persoanele cu semne mutabile în astrograma lor natală, cum ar fi Berbecul, Racul, Balanța și Capricornul, vor resimți în mod special efectele acestei perioade.

Berbec/Ascendent în Berbec

Fiindcă Mercur retrogradează în semnul tău, s-ar putea să experimentezi o mare confuzie și neclaritate. Schimbările frecvente de decizie și frustrările vor fi la ordinea zilei. Veți simți nevoia să iei o hotărâre, doar pentru a te răzgândi a doua zi și să te enervezi. Va fi o perioadă în care va trebui să înveți răbdarea în moduri extrem de frustrante.

Taur/Ascendent în Taur

Mercur retrogradează în casa a 12-a a astrogramei tale, deci este de așteptat să te confrunți cu situații din trecut care revin atât în plan profesional, cât și personal. Astrologul îți sugerează să acorzi o atenție specială sănătății și să fii mai atent la semnele pe care corpul tău le transmite. În plus, este posibil să simți nevoia să analizezi cât de multă putere îi acorzi trecutului în viața ta.

Citește continuarea pe: astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel