Provocările pe care le aduce Uranus în viața ta până în 2026. Super-vești pentru fiecare Zodie/ Ascendent
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu ne aduce în prim-plan schimbările pe care Uranus le va face în viața noastră vrem sau nu. Uranus reprezintă tot ce este excentric, ce este revoluționar în ceea ce privește înfățișarea, tot ce este diferit, tot ce nu respectă reguli. Este și locul unde suntem geniali, unde ne gândim la viitor, tehnologie, internet, inteligență artificială. Vedem mai jos cum ne afectează pe fiecare dintre noi.    Uranus schimbă lumea, într-un mod la care nu ne-am fi așteptat. 

Uranus tranzitează semnul Taurului până în 2026! Cine este Uranus? Planeta tehnologiei, planeta surprizelor, cel care îți aduce în viață scenariul la care nu te-ai fi gândit vreodată. Totodată, este planeta care guvernează internetul și tehnologia.

Uranus înseamnă surpriză, neobișnuit, independent, nonconformism, dar și știință, lumină, electricitate, spontaneitate, revoluție, autenticitate, inovație, rupere bruscă. 

Taurul este un semn de pământ stabil, fixist, rigid, dornic de confort, ține de siguranță, nu vrea să renunțe, ține cu dinții de orice, nu îi plac crizele, nu îi place stabilitatea și vrea să aibă totul aranjat. Taurul este semnul banilor, al resurselor, reprezintă zona financiară în astrogramă. 

Dacă Taurul iubește atașamentele, Uranus urăște atașamentele, așa că e posibil să ne confruntăm cu conflicte interioare. 

Se schimbă și felul în care privim roadele pământului, agricultura, recoltele. 

Dacă Taurii planifică mereu următorii pași, Uranus vine și aruncă toate planurile în aer. Se întâmplă tot felul de situații, te îmbraci diferit, mănânci diferit, cheltuiești diferit.

Ultima dată când Uranus a fost în Taur, a fost în perioada 1934-1942, ani ai marii crize economice, de dinainte de al Doilea Război Mondial, dar și o explozie a domeniului tehnologiei. 

Din cauza semnului Taurului, vom opune rezistență, însă surprizele se vor ține lanț de la an la an în toate domeniile. Va fi nevoie să fim mai eficienți și în ceea ce privește hrana, felul în care mâncăm, nu vom mai arunca la fel de mult, vom învăța mai clar ce este aceea sustenabilitate.

Femeile își vor descoperi resurse interioare foarte puternice prin care vor schimba lumea, în același timp, se va schimba și modelul matern. 

Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent cu Uranus în Taur

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii pot descoperi talente în zona financiară care va cunoaște fluctuații, destabilizări. Nu trebuie să tânjești după ce au ceilalți, ci să îți descoperi ceea ce e potrivit ție, Uranus nu vrea să fii la fel ca ceilalți, deci nu mai te gândi cum să faci să primești ce au ei, ci făurește propria ta cale.

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii vor fi luați pe sus de schimbări. Toate lucrurile pe care le aveau așezate în ordine, mica lor rutină, ordinea din viață, toate vor fi date peste cap, mai ales dacă nu au vrut să schimbe în ultimii ani nimic. Astrologul le recomandă ca acolo unde simt că nu apar schimbările sau rezultatele așteptate, să se uite dacă nu cumva ar trebui să încerce o cale diferită. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenilor le place să schimbe la suprafață, le place schimbarea, experimentarea, diversitatea, dar le este frică să piardă, acolo undeva, în subconștientul lor. Uranus va veni în zona gândurilor ascunse, în zona subconștientului. Vor trebui să învețe să renunțe. Vor avea idei de a evada. Atenție și la problemele mai vechi de sănătate, la somn, depresie.

Rac/ Ascendent în Rac

La Raci Uranus o să intre pe partea de planuri. Racii au atașamente mari. Uranus s-ar putea să le dea niște planuri peste cap în special, în legătură cu familia. Uranus schimbă și ce înseamnă modul de a învăța. Există posibilități mari de dezvoltare personală. Ar trebui să vadă viitorul altfel.

Leu/ Ascendent în Leu

Tot ce înseamnă carieră se schimbă total. Se schimbă șefii, jobul, echipele. Își vor căuta mereu alte locuri de muncă până în 2026. Dacă vor să treacă mai ușor peste această perioadă, ar fi recomandabil să lucreze în media, în tehnologie. Li se recomandă leilor să accepte schimbarea, mai ales că se schimbă și tot ce știau despre statutul lor personal.

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  horoscop  provocari  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel