Radu Herjeu, după ce Sânziana Negru a aruncat alimente de la Lidl: Sunt unele dintre misterele lumii acesteia, față de care mă simt din ce în ce mai anacronic
Data publicării:
Radu Herjeu a avut o reacție după ce Sânziana Negru a aruncat o pungă de alimente de la Lidl. 

Radu Herjeu a reacționat public după ce influencerița Sânziana Negru a aruncat o pungă de alimente de la Lidl, exprimându-și nedumerirea și criticile într-o postare pe Facebook.

 

Radu Herjeu a zis că ar fi putut face cumpărături la Lidl fără să fi auzit vreodată de Sânziana Negru, pe care o consideră exagerat de bine plătită pentru promovarea supermarketului.

 

El a pus sub semnul întrebării deciziile departamentelor de PR care aleg să investească sume mari de bani în astfel de influenceri și a criticat tendința unor persoane de a se lăsa influențate în alegerea locului de cumpărături de recomandările acestora.

 

Radu Herjeu și-a exprimat dezacordul față de această practică și a concluzionat că se simte tot mai deconectat de lumea influencerilor.

 

„Eu nu știu cum naiba de-mi făceam cumpărăturile la Lidl, de fapt, cum de știam de existența acestui magazin, dacă nu auzisem în viața mea de marea influenceriță Sânziana nu știu cum, care cică era plătită regește (de fapt, obscen ar fi cuvântul potrivit) ca să facă reclamă suspomenitului supermarket. De ce și cum ajung astfel de persoane ”influenceri”, cine și de ce din unele departamente de PR consideră că e o investiție bună să- îndoape cu bani ca să promoveze niște chestii (mă rog, aici știu foarte bine), cine și de ce ar da năvală la Lidl pentru că i-a spus infleunțărița Sânziana că poate lua pâine ambalată de acolo, sunt unele dintre misterele lumii acesteia, față de care mă simt din ce în ce mai anacronic. Și mai neinfluencer!”, a scris Radu Herjeu pe Facebook.

 

VEZI ȘI: Sânziana Negru, prima reacție după ce a aruncat o pungă de alimente de la Lidl la gunoi / video

 

Sânziana Negru a reacționat după ce ea și iubitul ei au aruncat la gunoi o sacoșă cu produse de la Lidl după ce anterior le promovaseră.

Recent, Sânziana Negru a devenit subiect de controversă după ce ea și iubitul ei au aruncat la gunoi o sacoșă cu produse de la Lidl, pe care anterior le promovaseră. Gestul lor a stârnit numeroase comentarii negative, fiind interpretat de mulți ca un act de risipă alimentară și lipsă de autenticitate.

 

Sânziana Negru a reacționat printr-un mesaj pe Instagram, adresat comunității sale, unde și-a exprimat regretul și a explicat contextul gestului.

 

Sânziana Negru a subliniat că autenticitatea este o valoare importantă pentru ea și că înțelege de ce unii dintre urmăritorii ei pot pune la îndoială acest aspect în lumina incidentului.

 

Ea a adăugat că dorește să se educe mai bine în privința risipei alimentare și că, pe viitor, va încerca să contribuie pozitiv în acest domeniu.

 

Mesajul ei a venit după câteva zile de reflecție, timp în care a încercat să se adune și să formuleze un răspuns adecvat. Sânziana a mulțumit, de asemenea, celor care au lăsat mesaje de susținere, declarând că acestea i-au adus recunoștință și confort în această perioadă dificilă.

 

„Acest mesaj este pentru voi, pentru comunitatea mea și pentru oamenii cu care am crescut și am învățat pe o perioadă mai lungă decât o zi sau un scroll rapid în feed-ul meu. Nu voi intra în toate detaliile, nu pentru că ele nu ar fi importante, ci pentru că nu cred că mai sunt importante acum când toată lumea pare că știe ce am făcut, care a fost intenția și mai ales adevărul sugerat.

 

Am greșit. A fost un gest pripit. A fost un gest pe care noi nu l-am sesizat în momentul respectiv. Nu a fost făcut din răutate, nu a fost premeditat, nu a fost gândit și, mai ales, nu a fost un gest făcut din nepăsare față de risipa alimentară. Am văzut că s-a comentat foarte mult lipsa de autenticitate. Autenticitate este o valoare în care eu cred foarte mult. Pot să înțeleg de ce o parte dintre voi nu credeți asta, mai cred și că fiecare are discernământ să creadă și să înțeleagă ce consideră. Eu nu cred că putem să punem semnul egal între a avea o valoare și a face o greșeală. 

Bineînțeles că încerc și îmi doresc să mă educ în subiectul risipei alimentare și, dacă pe viitor voi putea contribui într-un mod pozitiv la acest fenomen, o voi face. Mai cred că educația se face cu blândețe și cu dragoste, nu cu ură și cu furie. Iar pentru aceia dintre voi care au lăsat mesaje jignitoare pentru gestul nostru.. vă doresc să aveți parte de iubire în viața asta, pentru că este lucrul de care avem cu toții nevoie ca să evoluăm. 

Poate vi se pare că mesajul acesta a venit târziu. Zilele acestea au fost ca un moment de freeze pentru mine, în care am stat să mă adun și să formulez un gând.

Și vreau neapărat să mulțumesc persoanelor care au lăsat aici, și nu puține, mesaje de susținere. M-ați făcut să mă simt recunoscătoare pentru faptul că sunt acceptată ca un om și nu ca o mașinărie perfectă care nu se strică niciodată”, a spus Sâziana Negru pe Instagram. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Showbiz


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel